Kan je tickets op naam doorverkopen?

Kan je tickets op naam doorverkopen?

Als je een kaartje van iemand anders overkoopt, kun je dus niet naar binnen want: jouw naam staat er niet op. Het wijzigen van die naam kan niet, net als het ticket retourneren of verkopen via een platform als Ticketswap. Conclusie: je bent je geld kwijt.

Waarom kaarten personaliseren?

Daardoor betalen bezoekers – meestal onbewust – veel meer voor een kaart dan de oorspronkelijke prijs. Om ervoor te zorgen dat bezoekers niet de dupe worden van doorverkoop moeten tickets worden gepersonaliseerd. Informatie kan ook worden gebruikt om bezoekers te informeren over het festival.

Kan je tickets van Ticketmaster doorverkopen?

Als je via Ticketmaster Nederland tickets hebt gekocht voor een evenement waar je zelf niet meer naartoe kunt, dan kan je jouw ticket aan een andere fan verkopen. Je kunt alleen tickets die in jouw Ticketmaster-account staan te koop aanbieden, zodat wij de geldigheid van het ticket kunnen verifiëren.

Hoe kun je zien dat je kaartjes echt zijn?

Let op de barcode: bij sommige neptickets wordt hij erop gekopieerd en kun je verschil zien in de dikte van de lijntjes. Check ook of de naam overeenkomt met de verkoper. Dubbelcheck ook of de aangegeven rang op het kaartje klopt met de officiële zaalverdeling van het concert waar je naartoe wilt.

Hoe tickets verkopen?

De gulden regel is: koop uw tickets via de website van de zaal waar het concert of evenement plaatsvindt of via de officiële website van de artiest. Daar vindt u steeds de enige correcte ticketinformatie en link naar de juiste ticketverkoopsite.

Hoe werkt Secure swap?

Hoe werkt Secure Swap? Zodra je via TicketSwap een Eventix ticket koopt, genereert de Secure Swap een nieuwe barcode en is het originele ticket ongeldig. Als koper ontvang je direct je ticket en is de kans op fraude minimaal.

Hoe ticket verkopen?

Tickets verkopen

  1. Upload je PDF/pk. pass bestand en geef aan welke tickets je wilt verkopen.
  2. Bepaal de verkoopprijs en geef je bankrekeningnummer op.
  3. Promoot je advertentie op Facebook.
  4. Krijg een melding & betaald als je ticket is verkocht.

Wat is een doorverkoop ticket?

Dit icoontje betekent dat het ticket verkocht wordt door een andere fan. We garanderen je dat het ticket dat je koopt, ook het ticket is dat je krijgt.

Kan je een gepersonaliseerde ticket verkopen?

Als je tickets pas beschikbaar worden als je ze op naam zet, kan je dit gerust doen! Op TicketSwap kan je alleen volledige pdf of pkpass e-tickets te koop aanbieden.

Kun je tickets van Ticketmaster doorverkopen?

Waar tickets doorverkopen?

De websites die tickets doorverkopen zijn meestal buitenlandse websites, waar er niet altijd een reglementering bestaat die doorverkoop verbiedt of reglementeert.

  • Meer informatie is ook te vinden op www.ilovemyticket.be of op www.safeconcerts.com .
  • In eerste instantie neemt u best contact op met de doorverkoopsite zelf.

Kun je gepersonaliseerde tickets verkopen?

Nee hoor, dat is in principe geen probleem (tenzij bij het event expliciet is vermeld dat de tickets op naam staan – zie voor meer info het kopje Tickets op naam in onze FAQ). Op de tickets staat altijd de naam van de klant die de tickets bij ons heeft besteld.

Is Ticketmaster te vertrouwen?

Ticketmaster is een betrouwbare, officiële verkoper van tickets. Op Seatwave kunnen verkopers daarentegen zelf de prijs bepalen. Ticketmaster pakt een commissie van zowel de koper als verkoper, waardoor het doorverkoop geen strobreed in de weg legt. Het bedrijf heeft wel aangegeven binnenkort te stoppen met de site.

Hoe verkoop je Festival Tickets?

Koop een kaartje via Ticketswap Op Ticketswap kun je kaartjes kopen en verkopen. Deze site checkt van tevoren het Facebookaccount, telefoonnummers en bankrekeningnummers. Het gaat ook wel eens mis, maar mocht het misgaan dan worden koper en verkoper met elkaar in contact gebracht.