Kan je naar Basic-Fit gaan als je 13 bent?

Kan je naar Basic-Fit gaan als je 13 bent?

Lid: Je kunt bij ons lid worden als je een natuurlijke persoon bent en 16 jaar of ouder. Basic-Fit kan je vragen aan te tonen door legitimatie dat jij degene bent van wie de pas is, dat je een medegebruiker bent, of om je leeftijd te checken.

Hoe oud moet je zijn om te kunnen fitnessen?

Veel fitnessclubs hanteren een minimumleeftijd van 16 jaar. Jongeren onder de 16 mogen vaak wel onder begeleiding van een volwassene fitnessen.

Hoe oud moet je zijn om zelfstandig naar de sportschool te gaan?

Je moet bij de meeste sportscholen minimaal 16 jaar oud zijn. Bij sommige sportscholen ben je al welkom vanaf je 12e, het is dan wel noodzakelijk dat je onder begeleiding sport met iemand die minimaal 16 jaar is. De minimale leeftijd heeft diverse redenen.

Hoeveel gezinsleden Basic Fit?

Bij het Premium lidmaatschap kan je je pas met één huisgenoot delen én jullie kunnen altijd iemand meenemen om samen te sporten. De tweede persoon kan ook een persoonlijk account aanmaken in de app en op Mijn Basic-Fit.

Hoe oud moet je zijn voor Basic Fit met begeleiding?

Als je tussen de 12 en de 16 jaar oud bent, ben je welkom om te komen sporten als je onder begeleiding en verantwoordelijkheid komt van een persoon die minimaal 16 jaar oud is en zelf ook lid is.

Kan je als 14 jarige naar de sportschool?

Als je tussen de 12 en 16 jaar bent kan je alleen een abonnement afsluiten wanneer je ouders of voogd meetekenen. Sporten kan dan alleen onder begeleiding van iemand van 16 jaar of ouder.

Is sporten op jonge leeftijd goed?

Vroeg beginnen met sporten heeft mogelijk nog lange tijd een positief effect op de gezondheid en sportieve ambities. Dat blijkt uit onderzoek onder muizen door de Amerikaanse universiteit van Californië. Muizen die op jonge leeftijd werden aangespoord te bewegen bleven dat later ook doen en waren minder zwaar.

Wat is jeugdfitness?

Jeugdfitness is voor iedereen tussen de 12 en 18 jaar oud die op een verantwoorde manier wil sporten. Dit kan zijn vanwege een blessure, een aandoening of gewoon omdat je dat prettig vindt. Waar vindt jeugdfitness plaats? De lessen worden gegeven in de trainingszaal op locatie Grevelingen (Leonard Bernsteinhof 4).