Kan je echt geld verdienen met Herbalife?

Kan je echt geld verdienen met Herbalife?

Als Herbalife distributeur kun je geld verdienen door zelf producten te verkopen en aan de verkoop van de mensen die jij hebt ‘geworven’. Een kleine groep van deze distribiteurs doet het goed. Zij maken een netwerk van verkopers onder hen en worden rijk van de ‘overrides’.

Wat is supervisor bij Herbalife?

Meer dan 13% van de distributeurs bereikten het niveau van supervisor of hoger (“leider”). waarmee zij zich kwalificeren voor additionele compensatie welke is uitbetaald door Herbalife gebaseerd op de Verkoop Productie van degene die zij direct of indirect gesponsord hebben.

Is Herbalife piramide?

Herbalife werd zowel in België als in de Verenigde Staten beschuldigd van piramideverkoop – in beide landen illegaal. Piramideverkoop is een systeem waarbij verkopers meer gericht zijn op het uitbreiden van het netwerk van verkopers dan op het verkopen van producten.

Wat zijn de kosten van Herbalife?

Elke pot Herbalife shake bevat ongeveer 22 maaltijdvervangers en kost niet meer dan 1,25 euro per maaltijd. Als we prijs van een herbalife shake nemen, en we delen deze door 22, komen we onder de 1.25€ per shake uit.

Hoe ongezond is Herbalife?

Een nadeel van de Herbalife-shakes is dat het een jojo-effect dieet zou zijn. Sommigen spreken zelfs van een crashdieet omdat je bijna geen calorieën mag innemen (1000 à 1200 calorieën). Tegenstanders beweren dat je het dieet op de lange termijn nooit zal volhouden en je op je oude voedingspatroon terugvalt.

Is Herbalife te vertrouwen?

Altijd hetzelfde verkoops praatje wat mensen met teveel kilo’s graag horen. Niet doen er zijn veel goedkopere, betaalbare en gezondere oplossingen. Laat je door Herbalife niet afzetten, gewoon goede raad.

Hoe word je supervisor Herbalife?

Wanneer binnen 12 maanden (met een minimum van 3 maanden) bij elkaar 5000 VP wordt besteld, wordt de Herbalife Member gepromoveerd tot Supervisor. Het nieuwe kortingsrecht (50%) geldt vanaf de volgende maand (minimaal de vierde maand).

Is Herbalife schadelijk voor de gezondheid?

Herbalife formule 1 shakes zijn ontwikkeld door experts en worden ondersteund door de wetenschap. Klinische studies tonen aan dat Herbalife’s maaltijdvervangers voor gewichtsbeheersing een veilige en effectieve manier zijn om gewicht te verliezen en het er af te houden.

Is Herbalife schadelijk voor de nieren?

De tips die Herbalife via de site Medical Facts geeft voor (anders) eten in de zomer, kunnen voor nierpatiënten gevaarlijk uitpakken. Het gebruik van onnodig grote hoeveelheden kalium, natrium en magnesium kan leiden tot ernstige problemen.

Is Herbalife shake gezond?

Formula 1 shakes bieden belangrijke vitaminen en mineralen. Formula 1 vanille bevat bijvoorbeeld 16 vitaminen en mineralen, waaronder ijzer, zink en vitaminen A, D, E en B. Dat maakt Herbalife gezond.

Hoeveel kilo val je af met Herbalife?

Als u Herbalife goed gebruikt en u netjes aan het voedingsschema houdt, dan zult u merken dat u gemiddeld 1 kilo per week zult afslanken. De ene week wat meer en de andere week wat minder.

Hoeveel kun je afvallen met Herbalife?