Kan ik Netflix met iDEAL betalen?

Kan ik Netflix met iDEAL betalen?

Er zijn verschillende betaalmethodes bij Netflix. Zo is het mogelijk om te betalen via iDEAL. Via iDEAL wordt er ter verificatie uitgevoerd van 0,01 euro, waarna het bedrag maandelijks automatisch van je rekening wordt afgeschreven.

Hoe lang blijft Netflix account?

Opzeggen vóór het einde van de factureringsperiode Als je opzegt terwijl je factureringsperiode nog niet is afgelopen, kun je Netflix blijven gebruiken tot het einde van de factureringsperiode. Bekijk je factureringsgegevens als je wilt weten wanneer we het account sluiten.

Hoe meldt je je aan bij Netflix?

Je meldt je in een browser aan bij Netflix en klikt op Account. In bijna alle gevallen vind je op deze pagina de gegevens waarnaar je op zoek bent. Als je de gewenste gegevens op deze manier niet kunt vinden, stuur dan een bericht naar [email protected]. De pagina Account biedt toegang tot:

Hoe wijzigen mijn Netflix abonnement?

Hoe wijzig ik mijn abonnement? Je kunt je Netflix-abonnement altijd wijzigen via je lidmaatschap. Wijzig je Netflix-abonnement als volgt: Log in bij de Netflix-website en ga naar de pagina Account. Selecteer onder Details abonnement de optie Abonnement wijzigen. (Als je Abonnement wijzigen niet ziet, kun je contact opnemen voor hulp.)

Wat kost een Premium abonnement met Netflix?

Deze kan bijvoorbeeld handig zijn als je Netflix alleen op je telefoon gaat gebruiken. Met een standaard of premium abonnement is het wel mogelijk om films en series in HD te bekijken. Voor een standaard abonnement betaal je €10,99 euro, het premium abonnement met Ultra HD (4K) beeldkwaliteit kost € 13,99 euro.

Hoe kan je factureringsgegevens bijwerken bij Netflix?

Je factureringsgegevens bijwerken. Log in bij de Netflix-website om je betaalmiddel of factureringsgegevens voor Netflix bij te werken. Als je wordt gefactureerd via derden en niet rechtstreeks via Netflix, ga dan naar de website van deze derden om de gegevens bij te werken.