Kan ik mijn Vodafone abonnement verhogen?

Kan ik mijn Vodafone abonnement verhogen?

Je kunt je abonnement elke maand gratis verhogen. Bel dan 0800-22 66 789.

Wat als je abonnement afloopt Vodafone?

Al vanaf 4 maanden nadat je nieuwe abonnement is ingegaan, kun je je abonnement verlengen mét een nieuw toestel. En met een Sim Only abonnement kan verlengen al na 2 maanden.

Hoe kan ik mijn Vodafone rekening zien?

Je factuur in My Vodafone In My Vodafone vind je een overzicht van je facturen met de bijbehorende details. Zo zie je precies welke kosten je hebt gemaakt, waarvoor en wanneer. Heb je voor je administratie een kopie nodig van je facturen? Ook die download je eenvoudig in My Vodafone.

Wat is een Vodafone Red abonnement?

Met een Red abonnement maak je gebruik van ons 4G- en 5G-netwerk en kun je bellen, sms’en en internetten binnen Nederland én in de EU. Maar hoeveel kun je internetten en bellen? En wat betaal je als je op vakantie gaat buiten de EU? Op deze pagina vind je alle Red tarieven en voorwaarden.

Kan geen My Vodafone account aanmaken?

Er gaat iets mis bij het maken van een account

  1. Ga naar de pagina om een account aan te maken.
  2. Vul je mobiele nummer van Vodafone in.
  3. Klik op Code opvragen om naar de volgende stap te gaan.
  4. We sturen je een sms met een code.
  5. Vul de code uit de sms in en klik op Code controleren.

Wat gebeurt er als je je abonnement niet verlengt?

Als je niet verlengt of overstapt blijft je huidige abonnement doorlopen. Het kan zijn dat na de einddatum je maandelijkse kosten hoger worden, indien een tijdelijke korting van je provider komt te vervallen. Bovendien geven providers vaak korting als je klant bij ze wordt, of juist blijft.

Wat is het gratis nummer van Vodafone?

Bel ons dan op 1201 of 0800-0094 (vanaf een vaste lijn). We gaan je helpen!

Wat kost een Red abonnement?

Voor ieder wat wils!

Abonnement Data* Prijs per maand*
Start L 8 GB 15,-
Red 25 GB 21,-
Red Together 100 GB 27,50
Red Unlimited Onbeperkt** 30,-

Wat is het verschil tussen Vodafone Red en start?

De Start-abonnementen krijgen grotere databundels en hogere prijzen, het Red-abonnement krijgt een lagere prijs en een kleinere bundel. Start-abonnees die na maart 2019 hebben verlengd of een abonnement hadden afgesloten worden automatisch omgezet naar de nieuwe versies, meldt Vodafone.

Waarom kan ik niet inloggen Vodafone?

Een adblocker zorgt er soms voor dat een webpagina niet goed werkt. Zet de adblocker tijdelijk uit in je browser en probeer nog eens in te loggen. Als het dan wel lukt, voeg dan Vodafone.nl, Ziggo.nl en Account.ziggo.nl toe op de ‘witte lijst’, de uitzonderingslijst van de adblocker.