Kan een Nederlander een auto leasen in Duitsland?

Kan een Nederlander een auto leasen in Duitsland?

De werking van een auto leasen in Duitsland Het is mogelijk om zowel zakelijk als privé een auto in het buitenland te leasen. Je kunt dan ook terecht bij een van de vele Duitse autodealers voor het afsluiten van een leasecontract. Een mogelijkheid is het rijden van een auto met een buitenlands kenteken in Nederland.

Waar kan ik tanken met Leaseplan?

Je kan de kaart gebruiken om te tanken bij Esso, Shell, DATS24 en Lukoil. Dit netwerk telt maar liefst 1.500 tankstations in België en meer dan 22.000 stations in Europa. Je krijgt altijd de beste prijs Als de prijs aan de pomp lager is dan de officiële dagprijs inclusief korting, dan betaal je de pompprijs.

Waar kan je tanken met Athlon?

Deze kaart is niet merk gebonden en daarmee bij alle tankstations in Nederland te gebruiken. Dat heeft als voordeel dat de gebruiker van de kaart niet hoeft om te rijden om bij het juiste tankstation te komen. Ook kan de mobiliteitsmanager bepalen dat er met de kaart in het buitenland getankt kan worden.

Hoe rijd je naar Turkije?

Om Turkije te bereiken kun je een aantal routes rijden. Kies er bijvoorbeeld voor om door Duitsland, Tsjechië, Oostenrijk, Hongarije en Roemenië te touren of kies voor een route door Duitsland, Oostenrijk, Hongarije, Servië en Bulgarije.

Hoe werkt tanken met tankpas LeasePlan?

Met je tankpas kun je alle soorten brandstof afrekenen. In het buitenland is het alleen mogelijk om met de DKV-zijde van de tankpas te betalen als dit is opgenomen in het leasecontract. De contracthouder kan opties, als waskosten, laten toevoegen aan de tankpas.

Kun je met leaseauto naar buitenland?

U mag met uw private leaseauto naar het buitenland. In de Aanvullende voorwaarden van uw leasemaatschappij staat in welke landen het voertuig mag komen. Op de groene kaart staat in welke landen uw leaseauto verzekerd is.

Kan ik mijn eigen auto leasen?

Wil je overstappen naar private lease en heb je nog een eigen auto? Dan kun je de auto inruilen of verkopen. Met de opbrengst kun je je leasebedrag per maand verlagen. Dit doe je door een bedrag alvast vooruit te betalen, een soort reservering.

Wat kost een auto leasen in Duitsland?

Audi Q7 3.0 TDI quattro Clean Diesel – import uit Duitsland

Looptijd Max. slotsom Lease
24 mnd. € 27.450,- € 1.107,22 p/mnd.
36 mnd. € 21.350,- € 964,30 p/mnd.
48 mnd. € 15.250,- € 885,15 p/mnd.
60 mnd. € 12.200,- € 794,30 p/mnd.

Kan je met lease auto op vakantie?

Absoluut! Het is geen probleem als u met uw auto op vakantie wil naar het buitenland. Het enige waar u wel op moet letten is het dekkingsgebied van de verzekeraar. Als het goed is bent u in bezit van een groene kaart en hierop staan alle landen waar de leaseauto verzekerd is.

Wat kost een leaseauto in Duitsland?

Voorbeeld bijtelling auto Duitsland Zijn maandelijkse bijtelling is € 400 (1% van de cataloguswaarde) + € 240 (0,03% x 20 km x € 40.000) = € 640. Bij een belastingtarief in Duitsland van 30% zijn de ‘bijtellingskosten’ € 192.