Is Vermox gevaarlijk?

Is Vermox gevaarlijk?

Overdosering betekent dat u meer Vermox heeft ingenomen dan de arts heeft voorgeschreven, of dat iemand in uw omgeving uw Vermox heeft ingenomen. Raadpleeg in deze gevallen een arts. De verschijnselen die bij overdosering kunnen optreden zijn maag-darmklachten, zoals buikpijn, misselijkheid, overgeven en diarree.

Hoe lang duurt het voor Vermox werkt?

Hoe lang duurt het voordat dit medicijn werkt? Eén kuur is meestal voldoende om alle wormen te doden. In de weken na de kuur ziet u nog regelmatig dode wormen in de ontlasting van uw kind. Als er 2 weken na de herhaalde kuur nog wormen in de ontlasting zitten, overleg dan met de arts.

Is Vermox vrij te verkrijgen?

Vermox kan men zonder voorschrift verkrijgen. Vermox is zowel beschikbaar als siroop (suspensie) en tabletten. Gebruik Vermox best niet tijdens de eerste drie maanden van de zwangerschap, erna is het geen probleem om Vermox te gebruiken.

Wat doet Vermox?

Vermox gebruikt u tegen een worminfectie. Vermox is werkzaam tegen verschillende soorten wormen ( nematoden ): aarsmaden, spoelwormen, zweepwormen en mijnwormen. Uw arts heeft u misschien wel verteld wat voor een soort worminfectie u heeft.

Is Zyrtec vrij te verkrijgen?

Cetirizine is sinds 1987 internationaal op de markt. Het is zonder recept verkrijgbaar onder de merknamen Hooikoortstablet Cetirizine, Allergietablet cetirizine, Prevalin Allerstop, Reactine en Zyrtec en als het merkloze Cetirizine in tabletten en in drank.

Is Vermox mebendazol?

VERMOX tabletten bevatten 100 mg mebendazole (R 17 635) per tablet.

Hoe lang zijn aarsmaden besmettelijk?

Buiten het lichaam kunnen de eitjes lang in leven blijven (10-14 dagen), zodat ze via onder andere speelgoed, meubels, kleding, beddengoed, gebruiksvoorwerpen of handen weer een andere mens besmetten.