Is Stanley een goed merk?

Is Stanley een goed merk?

Stanley Works de grootste speler op gereedschappen anno 2014 De bekendste uit ons merkenpallet zal zeker Stanley zijn. Het merk kent een grote naamsbekendheid wereldwijd. Niet voor niets is Stanleyworks, anno 2014, op het gebied van gereedschappen de grootste speler ter wereld.

Waar komt het merk Stanley vandaan?

The STANLEY Works, oorspronkelijk een fabrikant van ijzerwaren voor grendels en deuren gevestigd in New Britain, Connecticut, werd in 1843 opgericht door Frederick T. STANLEY. Een paar jaar later, in 1857, stichtte Fredericks neef, Henry STANLEY, The STANLEY Rule and Level Company.

Wat is Fatmax?

Stanley FATMAX® heeft een ruim assortiment aan bouwlasers. Verschillende soorten en maten zijn verkrijgbaar uit het FATMAX® assortiment. Voor elke professional heeft Stanley FATMAX® een bouwlaser. STANLEY is trots op zijn reputatie op het veld van uitmuntendheid.

Lees ook:   Hoe wordt schurft veroorzaakt?

Is Stanley van DeWalt?

DeWalt is een wereldwijde merknaam van elektrisch- en handgereedschap voor de bouw, productie en houtbewerking industrie. Het is een dochteronderneming van Stanley Black & Decker.

Is Stanley hetzelfde als DeWalt?

DeWALT is sinds 1960 een dochteronderneming van Stanley Black & Decker.

Waar wordt Stanley geproduceerd?

De kledij van STANLEY/STELLA wordt voornamelijk geproduceerd in Azië (Bangladesh, China), en in Portugal voor onze ontwerpen in linnen. Al onze producten zijn gecertificeerd door de grootste labels (GOTS, OCS Blended, Oeko-Tex).

Wat is beter DeWalt of Makita?

Wie maakt de meest ergonomische gereedschappen? Als het gaat om ergonomisch gereedschap, dan komt – volgens de Amerikanen dan – het merk DeWalt als winnaar uit de bus. Het zilver gaat wederom naar Makita, terwijl Milwaukee genoegen moet nemen met de derde plek: DeWalt (19 stemmen)

Is Metabo een goed merk?

Opmerkelijke producten: Metabo staat in het algemeen bekend om hun goede haakse slijpers. Hun accuboormachines zijn goed en zeer degelijk. Ze bieden een aantal unieke gereedschappen, zoals een accu tapmachine, en een nieuwe klopboormachine voor het boren van plaatstaal en geleide gaten.

Lees ook:   Wat is het beste voetbalveld van Nederland?

Is DeWalt een goed merk?

DeWalt staat bekend om haar degelijke kwaliteit en ook het fijn in de hand liggen van de machines. Het merk heeft ook redelijk wat specialistische machines, voor de specifieke klussen, uitblinkend in een grote collectie van houtbewerking apparaten. Het merk is dan ook voornamelijk bedoeld voor professioneel gebruik.

Wat is het beste Makita of DeWalt?

Waar komt Black en Decker vandaan?

Black & Decker is een Amerikaanse fabrikant van elektrisch gereedschap, accessoires en handgereedschap met het hoofdkantoor in Towson, Baltimore County. Op 12 maart 2010 is Black & Decker gefuseerd met Stanley Works, tegenwoordig heet het moederbedrijf Stanley Black & Decker.

Hoe wordt een stanleymes gemaakt?

Uitvoering. Een stanleymes bestaat uit een metalen houder van twee helften die met één schroef worden samengevoegd. De houder wordt geopend om het mesje om te draaien of te verwisselen of om een paar reservemesjes in de speciaal hiervoor bedoelde ruimte te kunnen opbergen.

Lees ook:   Hoe krijg je chocolade vlekken eruit?