Is retourneren bij Zara gratis?

Is retourneren bij Zara gratis?

Je kunt je bestelling gratis retourneren in elke Zara-winkel in dezelfde markt/regio waar je je aankoop hebt gedaan. Je hoeft alleen maar de artikelen die je wilt retourneren mee te nemen samen met de aankoopbon.

Waarmee verstuurd H&M?

We bezorgen je bestelling binnen de 3-4 werkdagen na bevestiging van je bestelling in een Budbee-pakjesautomaat. De leveringskosten bedragen € 2,99 of zijn gratis voor bestellingen boven de € 20 voor leden.

Wat moet je invullen bij ID Bershka?

Heb je je bestelling geplaatst zonder jezelf te registreren?

  • Vul je e-mail en je telefoonnummer in om een sms te ontvangen met de toegangscode voor je bestellingen *
  • E-mail.
  • Mobiele telefoon.
  • Code uit de afbeelding.
  • Verzenden.

Hoe lang mag je retourneren bij Zara?

De termijn voor ruilen en retouren is 30 dagen vanaf de aankoopdatum. Om een aankoop in een van onze winkels te kunnen ruilen of retourneren, is het noodzakelijk dat je de originele kassabon op papier laat zien . Je kunt hem ook laten zien via je ZARA QR (alleen beschikbaar voor retouren).

Hoe moet ik retourneren bij Bershka?

Je hoeft alleen maar in te loggen bij “Mijn Account” en daarna naar het gedeelte “Bestellingen” te gaan. Voor een DropOff retour moet je via je account een retour aanvragen en het item dat je wilt retourneren inpakken. Ga dan naar het afgiftepunt om het pakket in te leveren.

Hoeveel kost retour Bershka?

Het is mogelijk om je kleding en schoenen gratis af te halen in een van de vele Bershka winkels. Als je artikelen thuis wilt laten bezorgen door de kledingwinkel kan dit voor slechts €3,95. Ruilen of retourneren van Bershka kleding en schoenen doe je gratis een van de winkels.

Hoe pakje Zara terugsturen?

Je kunt je bestelling gratis retourneren in elke Zara-winkel in dezelfde markt/regio waar je je aankoop hebt gedaan. Je hoeft alleen maar de artikelen die je wilt retourneren mee te nemen samen met de aankoopbon. Je kunt hem afdrukken of je ZARA-QR laten zien, die je vindt in de sectie ‘Aankopen’ in de Zara-app.