Is PayPal telefonisch te bereiken?

Is PayPal telefonisch te bereiken?

U kunt de rekening alleen sluiten. Indien we uw rekening beperken (zonder deze volledig te sluiten), blijft het beveiligde berichtencentrum beschikbaar nadat u bent ingelogd. U kunt de klantenservice ook telefonisch bereiken.

Hoe kun je contact opnemen met PayPal?

Lukt het niet bij uw PayPal-rekening in te loggen, dan kunt u ook contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar [email protected]. Om de veiligheid van uw rekening te garanderen, kunnen we via e-mail mogelijk alleen algemene informatie bespreken.

Hoe lang duurt de bevestiging bij PayPal?

Het reguliere verificatieproces voor het koppelen van een bankrekening aan een PayPal-rekening duurt momenteel twee tot drie dagen. Door iDEAL te gebruiken voor de verificatie van de bankgegevens wordt dit proces versneld, zo laten beide bedrijven weten.

Waar vind je je PayPal nummer?

Wat ze bedoelen is je email adres. Je gebruikt je geregistreerde email adres van paypal om betalingen uit te voeren en te ontvangen. Dit is tevens ook de enige informatie die je geeft voor een paypal betaling.

Waarom belt PayPal?

Het is PayPal die belt in verband met u negatieve saldo. Belde over een openstaande nota. Konden zichzelf netjes verifiëren van PayPal zelf te zijn door middel van een bericht in je PayPal account.

Heeft PayPal een mailadres?

Met PayPal kies je ook voor gemak. Je klanten hoeven geen bankrekening of creditcardnummer bij de hand te hebben of allerlei gegevens in te voeren om de betaling te kunnen doen. Met alleen een e-mailadres en een wachtwoord kan de betaling gedaan worden.

Waar kan ik mijn PayPal email vinden?

Als je hebt vergeten welk e-mailadres aan je PayPal-account is gekoppeld, ga dan naar de website van PayPal om het juiste e-mailadres te vinden.

Hoe kan ik mijn PayPal account verifieren?

Stappen

  1. Log in op je PayPal-account.
  2. Klik in het menu op je Portemonnee.
  3. Klik op “Bankrekening toevoegen”.
  4. Kies een type bankrekening.
  5. Vul je IBAN-nummer en je bankrekeningnummer in.
  6. Wacht tot de overschrijvingen van PayPal op je rekening verschijnen.
  7. Vul de waarde van de overschrijvingen in op het verificatieformulier.

Is PayPal gekoppeld aan bankrekening?

De makkelijkste manier om een PayPal account zonder creditcard te verifiëren, is echter door er een bankrekening aan te koppelen. Met het koppelen van een bankrekening aan je PayPal account zul je bovendien van nog meer voordelen van een PayPal account kunnen genieten.

https://www.youtube.com/watch?v=NlI3Ua_3Tlo