Is Nylabone veilig?

Is Nylabone veilig?

Nylabones zijn veilig en onschadelijk voor je hond, omdat er slechts schraapsels vanaf komen. Deze worden niet opgenomen door het lichaam en worden op natuurlijke wijze via de ontlasting weggevoerd. Het kauwspeelgoed van Nylabone is ook geschikt voor honden met allergie├źn.

Waar is Nylabone van gemaakt?

Nylabone produkten zijn gemaakt van hoogwaardig Nylon, van Amerikaanse makelij en voorzien van gebruiksaanwijzing. Daarnaast zijn Nylabones goedgekeurd door dierenartsen en in diverse maten verkrijgbaar. Nylabones zijn eenvoudig te reinigen, stinken niet en geven niet af aan de vacht of uw bekleding.

Wat is een goed Kauwbot voor de hond?

Top 5 beste botten voor een gezond hondengebit

  • Rawhide eend.
  • Rawhide vishuid.
  • Rawhide kip.

Welke Nylabone?

Kies het juiste type Nylabone kauwbot voor jouw hond: Puppy: voor de jongste kauwers. Moderate: voor rustige en minder agressieve kauwers. Strong: voor sterke kauwers. Extreme: voor de krachtigste kauwers.

Wat voor Bot mag een pup?

Geef liever geen kluiven van gedroogd bot. Als het spijsverteringsstelsel van jouw pup nog niet is volgroeid kan het calcium in het bot namelijk ervoor zorgen dat er diarree of juist verstopping ontstaat. Geef liever een kauwbot gemaakt van gedroogd spiervlees.

Wat is een Nylabone?

Welkom op Nylabone.nl! Al sinds 1955 maakt Nylabone hoogwaardige en duurzame honden kauwprodukten en hondenkluiven. Nylabone produkten zijn gemaakt van hoogwaardig Nylon, van Amerikaanse makelij en voorzien van gebruiksaanwijzing. Daarnaast zijn Nylabones goedgekeurd door dierenartsen en in diverse maten verkrijgbaar.

Hoe lang doet een hond met een hertengewei?

Door rustig het merg af te schrapen wordt het zachter door speeksel en kunnen stukjes opgegeten worden. Een hond moet hier moeite voor doen en dat is de reden dat een hertengewei kuif lang mee gaat.