Is Meerdervoort betrouwbaar?

Is Meerdervoort betrouwbaar?

Mijn conclusies zijn dat de mensen bij Meerdervoort integere en betrouwbare mensen zijn. Rente wordt altijd op tijd betaald. Ze hebben oog voor de klant, fijne, open informatiebijeenkomsten. Ook een goede toekomstvisie omtrent de ontwikkeling op de onroerendgoedmarkt.

Wat is een Verhuurgarantie?

Een verhuurgarantie is exact wat je hoopt dat het is: een garantie op verhuur én dus bijgevolg ook een garantie op huurinkomsten. Vanaf dag één ben je zeker dat je investering geld opbrengt en dat brengt enkele voordelen met zich mee: Een vast maandelijks inkomen vanaf dag één, ongeacht wat er gebeurt in de wereld.

Wat is een vastgoedobject?

Vastgoed, ook onroerend goed of onroerende zaak genoemd, omvat de grond en de gebouwen (opstal) op deze grond. De term vastgoed of onroerend goed verwijst naar het niet-verplaatsbare karakter van deze goederen. De term ‘goed’ of ‘zaak’ verwijst naar het materiële karakter.

Wat zijn vastgoedhandelaren?

iemand die voor zijn beroep vastgoed voor eigen rekening koopt en vervolgens doorverkoopt; handelaar in immobilia. Voorbeelden: De vastgoedhandelaar koopt voor eigen rekening en verkoopt deze woningen meestal zelf.

Wat is een vastgoedondernemer?

Als vastgoedondernemer zorg je er actief voor dat vastgoed gaat renderen. Je stopt er je eigen tijd en kennis, arbeid, mensen (werknemers) en middelen in. Voordat je jouw ondernemingsvorm kiest, is het handig om je te laten voorlichten door een fiscalist.

Wat is immobiliën?

De term vastgoed of onroerend goed verwijst naar het niet-verplaatsbare karakter van deze goederen. De term ‘goed’ of ‘zaak’ verwijst naar het materiële karakter. Vastgoed betreft dus niet-verplaatsbare materiële zaken. De term immobiliën is een synoniem voor vastgoed, en wordt vooral in Vlaanderen gebruikt.

Hoe werkt een vastgoedbedrijf?

Beleggen in vastgoed is het investeren van geld in onroerende goederen, dus grond en bijbehorende bebouwing dat vast staat aan de grond, met het doel een rendement te behalen zodat je uiteindelijk meer geld verdient als dat je hebt geïnvesteerd. Hoe hoger percentage rendement, hoe meer winst de belegging oplevert.

Wat is de immobiliënmarkt?

Vastgoedmarkt is een maandelijks magazine met diverse vastgoed onderwerpen zoals onderzoeken, huur- en verkooptransacties per regio, trends, zakelijk aanbod, nieuwbouwprojecten, vastgoedagenda, vastgoedadressen, nieuws en achtergrond.

Waarom een vastgoed BV?

Een voordeel van investeren in vastgoed via de BV is dan weer wel dat er belasting geheven wordt op het werkelijke rendement van je vermogen en niet over een vast percentage van je vermogen (zoals dat het geval is in box 3).

Wat verdien je als makelaar?

Het gemiddelde bruto maandsalaris van een makelaar-professional was in 2021 € 3.524,68. Dat is een toename van 3,8% vergeleken met 2020, toen een makelaar gemiddeld € 3.391,62 verdiende.