Is het vervolg op?

Is het vervolg op?

vervolg = het vervolg zelfst. naamw. Uitspraak: [vər`vɔlx] Verbuigingen: vervolg|en (meerv.) wat volgt Voorbeeld: `Er zijn plannen voor een vervolg op de serie.

Wat is een Belangenruimte?

Als de beschrijving van een bepaalde ruimte uit de verhaalwerkelijkheid aan die ruimte figuurlijke betekenis verleent, spreken we van belangenruimte. de diffuse ruimte: de plaats van de handeling in het vage wordt gelaten.

Wat betekend sequels?

Sequel – (Eng. ‘vervolg, voortzetting’), vervolg op een erg succesvolle film.

Wat komt er na sequel?

Als bijvoorbeeld twee films die over hetzelfde verhalen na elkaar uitkomen en de laatste film beschrijft de gebeurtenissen van vóór de eerste, dan spreekt men over een prequel. Het tegenovergestelde is een sequel – een vervolg.

Wat is het verschil tussen een vooruitwijzing en een Flashforward?

Lees ook:   Waar kwamen de olifanten van Hannibal vandaan?

Flashforward= een scène in een film, boek of toneelstuk waarin een sprong in de tijd vooruit wordt gemaakt. Terugwijzing= is een opmerking waarmee de verteller de lezer herinnert aan iets wat al aan de orde is gekomen. Vooruitwijzing= Het verhaal verteld iets over wat later gaat gebeurden.

Wat is een prequel?

Het Engelse woord prequel duidt een film of boek aan waarvan het verhaal voorafgaat aan dat van een of meer eerder gepubliceerde werken. Er is bij een prequel dus sprake van een omgekeerde chronologie.

Wat is een sequence?

aaneenschakeling; keten; reeks; serie; rij; opvolging; successie; opeenvolging; sequentie; sequens; vervolgdeel; cyclus; samenvoeging; samentrekking.

Hoe heet After 3?

After We Fell In het derde deel van de After serie begint Tessa aan een spannend nieuw hoofdstuk in haar leven.

Hoe heet After 4?

Het het vierde en laatste deel heet After Ever Happy. In de reeks hebben Josephine Langford en Hero Fiennes-Tiffin (Hardin Scott) de voornaamste hoofdrollen als Tessa Young en Hardin Scott.

Lees ook:   Wat als je niet eet na het sporten?

Waar kan je After kijken?

Wil je After (2019) kijken? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je After kunt streamen, huren, kopen of downloaden via streamingdiensten in Nederland. De film is nu te zien op Pathé Thuis….Netflix

  • Netflix.
  • Prime Video.
  • Pathé Thuis.
  • Disney+
  • NPO Start.
  • Apple TV+
  • Videoland.
  • Cinetree.