Inhoudsopgave
Is het beter om geen bh aan te doen?
Draag je geen bh, dan worden je borsten gezonder Daarnaast wordt de huid op je borsten veel gezonder als je sans-brassiere door het leven gaat. Dit komt weer door die betere bloeddoorstroming en sterkere spieren. Bovendien heb je geen last meer zweet en viezigheid dat bij warm weer in die bh blijft hangen.
Hoe nieuw ondergoed wassen?
Was nieuw ondergoed altijd eerst even voor gebruik. Er kunnen namelijk chemische stoffen in zitten die je liever niet op je lichaam wil hebben. Daarom adviseren we om nieuwe slips en onderbroeken te wassen met een zo koud mogelijk spoelprogramma. Dit in verband met eventuele krimp.
Waarom gaat de beugel uit mijn bh?
Levensduur Dan verliest de bh al een groot deel van de stevigheid door het gewicht dat gedragen moet worden en kan de beugel niet meer de juiste ondersteuning geven. Door het gewicht van de borsten kunnen beugels dan op enig moment breken of door de stof geduwd worden.
Hoeveel graden nieuw ondergoed wassen?
Waarschijnlijk mag je het op 40 graden wassen. Dat is voldoende voor nieuw ondergoed. Maar ondergoed met gebruikerssporen was je liever op 60 graden. Wassen op 60 graden wil zeggen dat je was ‘hygiënisch schoon’ wordt.
Waarom zijn gevaarlijke bacteriën besmettelijk?
Sommige gevaarlijke bacteriën zijn besmettelijk door het hebben van seksueel contact. Dat is ook het geval met deze bacterie. Zoals zijn naam al aangeeft, kan deze microbe gonorroe veroorzaken. Maar simpele antibiotica kunnen deze ziekte een halt toe roepen, bijvoorbeeld ampicilline en penicilline.
Wat is de ideale temperatuur voor een bacterie?
Zo kunnen er bij kamertemperatuur uit één enkele bacterie in ongeveer 7 uur miljoenen bacteriën ontstaan. De volgende omstandigheden zijn hier ideaal voor: Een temperatuur tussen 10 °C en 40 °C. Onder het vriespunt delen ze zich niet meer, maar blijven ze wel in leven als in een soort winterslaap.
Welke bacteriën heb je nodig voor het blote oog?
Bacteriën zijn eencellige organismen die je met het blote oog niet ziet. Sommige bacteriën heb je nodig, voor bijvoorbeeld de spijsvertering. Er bestaan ook bacteriën die ziekte veroorzaken. In eten kunnen goede bacteriën en ziekmakende bacteriën voorkomen.