Is BMW 3 Serie betrouwbaar?

Is BMW 3 Serie betrouwbaar?

Hoewel de BMW 3 Serie vrij degelijk is, kent hij zeker een aantal veelvoorkomende problemen. Met name de vroege E90’s hebben nog wel eens last van elektronicaproblemen. Maar ook de bouwkwaliteit laat soms te wensen over. Sommige bekledingsstoffen en alu-look interieurdelen zijn bovengemiddeld slijtagegevoelig.

Wat is de beste BMW 3 serie?

De BMW E46 als youngtimer – dat is eigenlijk een voor de hand liggende keuze. Deze vierde generatie is volgens velen namelijk de beste BMW 3-serie ooit. Voor de originaliteitsprijs komt u niet in aanmerking, wanneer uw keuze valt op de BMW E46.

Hoe lang gaat een BMW 3 Serie mee?

Bij benzine versies is de psychologische tweedehands grens 100.000km en bij diesel 160.000km voor auto’s met deze km-standen wordt nog relatief veel geld gevraagd en betaald.

Welke BMW motoren zijn goed?

Wanneer we op zoek zijn naar de beste BMW motor, zijn we op zoek naar kracht, snelheid en betrouwbaarheid tegelijk. De S54 motor is qua vermogen de hogere in rang naast de BMW M54 motor, die over het algemeen wordt gebruikt in E46 M3 en Z3M modellen.

Is BMW onderhoud duur?

Op nummer 1 staan onze vrienden van BMW. In de eerste 10 jaar dat die auto rondrijdt, ben je als eigenaar bijna 18.000 dollar kwijt. Dat is met een gemiddeld jaarkilometrage en regulier onderhoud.

Welke BMW serie is de beste?

De nieuwe BMW 1 Serie is de best rijdende auto in zijn klasse: vooral de kwaliteit van de besturing en de wegligging zijn ongeëvenaard. Hij kan de achterwielaandrijving gemakkelijk missen. Jammer alleen dat hij in de uitrusting steken laat vallen.

Wat is de beste BMW ooit?

Het is maar wat je belangrijk vindt. Afwerking, rondetijden, uiterlijk (strakke plasser), gadgets, allround inzetbaarheid, comfort, functionaliteit etc.

Hoeveel kilometer gaat een BMW mee?

Benzine

Positie Merk Aantal km
8. BMW 330.560
9. Jaguar 327.827
10. Citroën 323.229
11. Alfa Romeo 321.386