Hoeveel verdient een verkeersregelaar per uur?

Hoeveel verdient een verkeersregelaar per uur?

Het gemiddelde salaris voor een verkeersregelaar (m/v) in Nederland is € 11,59 per uur.

Hoeveel verdiend een verkeersregelaar?

Wat verdient een Verkeersregelaar? Beroepsverkeersregelaars kunnen rekenen op een salaris tussen €1800,- en €2500,- bruto per maand bij een fulltime diensverband.

Waar moet een verkeersregelaar aan voldoen?

Voor een verkeersregelaar aan de slag mag, moet deze over voldoende kennis beschikken van alle regels die met het verkeer hebben te maken. Daarom moet een aspirant-verkeersregelaar namelijk zowel een theorie- als een praktijkexamen met goed gevolg hebben afgelegd.

Hoeveel verkeersregelaars nodig?

Zelden moeten deze verkeersregelaars een kruispunt regelen en als ze dit al moeten doen is dit vaak met een groep van minstens vier man. Dit betekent dus dat, op basis van hun opleiding, er eigenlijk niet heel veel van deze beroepsverkeersregelaars verwacht kan worden.

Wat kost een verkeersregelaar per dag?

Uurtarief Volledig bevoegd verkeersregelaar met Motor: Zonder contract of separate offerte bedraagt het standaard uurtarief € 32,50 Excl. BTW, en € 0,19 per KM. Dit tarief is zonder eventuele toeslagen en Reiskosten.

Hoeveel verdient verkeersregelaar ZZP?

Een Verkeersregelaar in Nederland verdient gemiddeld € 2.310 bruto per maand. Salarissen variëren van € 1.965 (laag) tot € 2.660 (hoog). Op deze pagina vind je een gedetailleerd overzicht van de gemiddelde brutolonen per stad, opleidingsniveau, provincie, carrièreniveau, bedrijf en dienstverband.

Wat mag je als verkeersregelaar?

Een verkeersregelaar kan jou bijvoorbeeld vragen om:

  • Een eenrichtingsweg in te rijden tegen het verkeer in.
  • Door rood te rijden, of te stoppen bij groen.
  • Te stoppen waar een verbod op stil te staan van kracht is.
  • Over een doorgetrokken streep rijden.
  • Doorrijden als er voorrang gegeven moet worden.

Welke opleiding voor verkeersregelaar?

De opleiding tot erkend verkeersregelaar duurt twee dagen. Dit is inclusief de examens. Eén dag theoriecursus met aansluitend het theorie-examen, één dag praktijkcursus met aansluitend het praktijkexamen. De cursusdata zijn in overleg met u vast te stellen.