Hoeveel verdient een prive chauffeur?

Hoeveel verdient een privé chauffeur?

Het salaris van een privéchauffeur ligt ongeveer tussen de €1800,- en de €2600,- bruto per maand.

Hoe word ik een prive chauffeur?

De vakopleiding om VIP chauffeur te worden van DCOI is erkend door het CCV en professioneel. Chauffeurs leren tijdens de opleiding directiechauffeur CCV-D1 directieleden, privé personen en VIPS correct, comfortabel en veilig op elk gewenst tijdstip op de plek van bestemming te brengen.

Wat verdien je als directiechauffeur?

Uw salaris als directiechauffeur bedraagt tussen de € 35.000 en € 60.000 bruto per jaar. Uw salaris is afhankelijk van het aantal ervaringsjaren als directiechauffeur, uw leeftijd en uw behaalde certificaten.

Wat heb je nodig voor prive chauffeur?

Met een CCV-D1 opleiding (die start je als je rijbewijs B hebt) kun je aan de slag als directiechauffeur, dat heet als een professioneel chauffeur….Chauffeur welke opleiding

  • Er wordt gekeken hoe je de auto bestuurt.
  • Belangrijk is je inzicht, als het gaat om het verkeer.

Wat doet een directiechauffeur?

Een directiechauffeur is een bestuurder van een voertuig van een of meerdere directieleden. De werkzaamheden bestaan uit het vervoeren van (top)functionarissen. Deze chauffeur wordt in de volksmond ook wel privéchauffeur of kortweg chauffeur genoemd.

Wat kost een auto met chauffeur?

De kosten van een privéchauffeur DriveMe beschikt over een netwerk van enthousiaste en gedreven zelfstandige privéchauffeurs. Het tarief van een chauffeur in de economy klasse start bij € 12,50 ex btw per uur.

Wat is een prive chauffeur?

Een privéchauffeur is een -eigen chauffeur- die ook privé voor de client werkt. Dit betekent dat de chauffeur zowel zakelijk als privé voor één vaste cliënt chauffeursdiensten verricht. Hierbij komt de chauffeur ook bij de cliënt thuis en kan soms ook voor andere hand- en spandiensten ingezet worden.

Wat verdient een taxichauffeur ZZP?

De gemiddelde opbrengst voor een taxichauffeur is moeilijk vast te stellen, maar ligt gemiddeld zo rond de € 24,- per uur. Van deze opbrengst moeten nog wel de kosten af voor afschrijving, brandstof, onderhoud etc. Het tarief dat een zzp’er overhoudt na aftrek van kosten bedraagt gemiddeld € 16,- per uur.

Wat is CCV D1?

Als directiechauffeur moet u over specifieke vaardigheden beschikken, bijvoorbeeld als het gaat om uw rijvaardigheid, uw houding en uw serviceverlening. Met het certificaat Directiechauffeur CCV-D1 laat u zien dat u deze vaardigheden heeft.

Wat kost een chauffeur per jaar?

De belastingen, het eurovignet en de verzekering 7.000 euro. Telefoonkosten per jaar 4.000 (dat is maar 80 euro per week ongeveer, let op je belgedrag in het buitenland !) Je accountant, kantoorkosten, vergunningkosten en onvoorziene kosten 15.000 euro per jaar.