Hoeveel verdienen receptionistes?

Hoeveel verdienen receptionistes?

Minimum en maximum salaris voor Receptionisten, algemeen – van € 1.380 tot € 2.997 per maand – 2022. Het aanvangssalaris van een Receptionisten, algemeen bedraag meestal tussen de € 1.380 en € 2.127 bruto per maand.

Wat houd het beroep baliemedewerker in?

Ondanks dat de kerntaak van een baliemedewerker is het ontvangen van bezoekers en het informeren van bezoekers kan een baliemedewerker ook verantwoordelijk zijn voor andere taken, zoals het maken van afspraken, het verzorgen van uitgaande en binnenkomende post en het schoonhouden van balie inclusief de ontvangstruimte.

Hoeveel verdient een receptioniste per uur?

Het gemiddelde receptionist salaris in Nederland is € 25.741 per jaar of € 13,20 per uur. De aanvangsposities beginnen vanaf € 23.011 per jaar, maar meer ervaren werknemers verdienen tot € 30.664 per jaar.

Wat verdient een Baliemedewerker tandarts per uur?

Wat verdient een preventieassistent of tandartsassistent plus? Het salaris is minimaal € 1941 en kan oplopen tot € 2669 per maand. Voor de zzp’er is de richtlijn begint met €35 per uur ex BTW afhankelijk van de werkzaamheden.

Hoe heet iemand die achter de balie staat?

Een receptionist is iemand die mensen ontvangt aan de receptie of balie van een instelling of bedrijf. Voor bezoekers van een gebouw is de receptionist de eerste persoon die zij tegenkomen, vandaar dat deze wel wordt gezien als het visitekaartje van een organisatie.

Wat voor baliewerkzaamheden zijn er?

Het werken bij een ziekenhuis Zowel aan de telefoon als aan de balie komen krijgen uit alle lagen van de bevolking en van alle culturen. Mensen die blij zijn (bij de geboorte van een kindje) of mensen die intens verdrietig zijn (bij een overlijden of ongeluk van een dierbare).

Wat verdient receptioniste tandarts?

Het gemiddelde salaris voor een Baliemedewerker (m/v) in Nederland is € 2.121 per maand afhankelijk van leeftijd en ervaring en bij full time contract.

Wat is het salaris van een receptioniste?

Het beroep receptioniste betreft niet altijd een fulltime dienstverband, veel receptionistes werken 20 tot 24 uur per week. Het salaris van de beginnende medewerker receptie bedraagt bij een fulltime dienstverband tussen de €1200 en €1700 per maand.

Welke taken hebben receptionisten in hotels?

Tot slot hebben Receptionisten taken in agendabeheer, betalingsverkeer, catering van bezoekers, onderhoud van de receptieomgeving en diverse administratieve werkzaamheden. In hotels hebben Receptionisten nog weer specifieke taken als het registreren van gasten en eventueel het regelen van vervoer e.d.

Wat is de kosten van de opleiding receptioniste?

De kosten van de opleiding receptioniste variëren, voor een thuisstudie van 12 maanden betaal je gemiddeld €450 tot €500. Volg je een officiële voltijd mbo-opleiding, dan krijg je te maken met lesgeld. Dit lesgeld bedraagt ongeveer €1200, mogelijk heb je recht op studiefinanciering of een tegemoetkoming scholieren.