Hoeveel verdienen analisten?

Hoeveel verdienen analisten?

Een Analist in Nederland verdient gemiddeld € 3.275 bruto per maand. Salarissen variëren van € 2.785 (laag) tot € 3.770 (hoog). Op deze pagina vind je een gedetailleerd overzicht van de gemiddelde brutolonen per stad, opleidingsniveau, provincie, carrièreniveau, bedrijf en dienstverband.

Wat doet een lab analist?

Een analist in een laboratorium is gedurende de werkdag verantwoordelijk voor het op een deskundige wijze uitvoeren van verschillende onderzoeken. Onder deze verantwoordelijkheid vallen onder meer het registreren, bepalen en bijhouden van de meetresultaten van een onderzoek.

Wat doet een Cultuurtechnicus?

Wat is een Cultuurtechnicus? De Cultuurtechnicus werkt op het gebied van de cultuurtechniek. De cultuurtechniek houdt zich bezig met het in cultuur brengen en houden van landoppervlakken. Het doel van de cultuurtechniek is het verbeteren of vergroten van de gebruikswaarde van de grond.

Wat is MLO en HLO?

Het MLO (Middelbaar Laboratoriumonderwijs) werkt nauw samen met het HLO (Hoger Laboratorium Onderwijs) van de Hogeschool Leiden en is ook gevestigd in het gebouw van de hogeschool, aan de Zernikedreef 11 in Leiden.

Lees ook:   Is pinda gevaarlijk voor hond?

Wat verdient een mbo Laborant?

Na je opleiding start je op ongeveer 2457 euro bruto*. Na 5 jaar verdien je ongeveer 3120 euro bruto per maand.

Wat verdient een medisch Laborant?

Als Laborant medische analyses mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 48.500 €. Het gemiddelde loonbereik als Laborant medische analyses ligt tussen 40.900 € en 58.300 €.

Wat verdient een laborant per uur?

Salaris en Arbeidsvoorwaarden Laborant Een indicatie van het startssalaris is €1300. Dit loopt op tot ca. €2715. Secundaire arbeidsvoorwaarden zijn doorgaans gunstig en er wordt extra uitbetaald aan Laboranten die op onregelmatige uren werken.

Hoeveel verdien je als chemicus?

Minimum en maximum salaris voor Chemici – van € 2.317 tot € 4.863 per maand – 2022. Het aanvangssalaris van een Chemici bedraag meestal tussen de € 2.317 en € 3.073 bruto per maand. Na een dienstverband van 5 jaar bedraagt het salaris tussen de € 2.609 en € 3.610 per maand bij een werkweek van 38 uur.

Wat verdient een beginnende laborant?

Het salaris van een Laborant is afhankelijk van het bedrijf, precieze functie en werkervaring. Een indicatie van het startssalaris is €1300. Dit loopt op tot ca. €2715.

Hoeveel verdient een laborant in België per maand?

Het gemiddelde salaris voor een laborant (m/v) in België is € 1.989 per maand.

Lees ook:   Hoelang moet een podcast duren?

Wat verdient een senior laborant?

Salaris Laborant per carrièreniveau

# Carrièreniveau Gem. salaris p/m
1 Junior € 2.285
2 Medior € 2.485
3 Senior € 2.725

Hoeveel verdien je in een laboratorium?

Een Laboratorium Medewerker in Nederland verdient gemiddeld € 2.550 bruto per maand. Salarissen variëren van € 2.170 (laag) tot € 2.935 (hoog).

Hoeveel verdient een laborant mbo?

Na je opleiding start je op ongeveer 2457 euro bruto*. Na 5 jaar verdien je ongeveer 3120 euro bruto per maand. Per uur is dat omgerekend 18.03 euro bruto.

Wat verdient een laborant per maand?

gemiddelde salaris van een laborant Volgens onze salarischecker verdien je als fulltime laborant gemiddeld tussen de 2.233 en 2.342 euro bruto per maand. Gemiddeld verdien je als laborant 2.287 euro per maand op basis van een 40-urige werkweek. Per jaar is dat dus 29.640,- euro bruto!

Hoeveel verdient voetbalanalist?

Salaris van de voetbalanalist Naar verluidt zou hij bij Talpa meer verdienen dan hij bij RTL deed, namelijk €500.000 bruto per jaar. Natuurlijk gaat hier nog een aanzienlijk deel van af. Maar met de netto €240.000 die er van overblijft kan hij zeker lekker leven.

Hoeveel verdient een medische laborant?

Het loon van een laborante: 3.777 euro bruto.

Hoeveel verdient een laborant netto?

Netto verdient een laborant ongeveer 1.800 euro per maand. Daar bovenop krijgt hij vaak ook een groepsverzekering en maaltijdcheques. Weet dat een nettoloon steeds afhankelijk is van je persoonlijke gezinssituatie.

Lees ook:   Wat is zelfrepresentatie?

Welke niveau heb je nodig voor laborant?

De opleiding Allround Laborant is een mbo niveau 3-opleiding die 2 tot 3 jaar duurt. Je kan de BBL als BOL variant volgen. Bij de BBL leerweg werk je veel in de praktijk en ga je 1 dag per week naar school. Kies je voor de BOL variant, dan volg je lessen op school en loop je daarnaast stage voor praktijkervaring.

Wat kost een Data analist?

Data engineers en data analisten willen nog wel eens een lager uurloon vragen. De ondergrens is zo’n € 60,- per uur, exclusief btw.

Wat verdient een voetbalanalist op tv?

Een populaire voetbalcommentator kan in Nederland bakken met geld verdienen. Van Johan Cruyff is bijvoorbeeld bekend dat hij als commentator pakweg een miljoen euro per jaar verdiende (meer dan 80.000 per maand!). De meeste commentatoren zullen echter stoppen met groeien rond de 3500 per maand.

Wat moet je kunnen als data analist?

Verder moet je als data analist beschikken over kennis van relevante statistische analysemethodes en goed om kunnen gaan met computerprogramma’s zoals Microsoft Excel, SPSS (Statistical Package for the Social Sciences), SAS (Statistical Analysis System), Qlikview en Tableau.

Hoeveel verdient een chemicus netto?