Hoeveel leden heeft Anytime Fitness?

Hoeveel leden heeft Anytime Fitness?

Wereldwijd telt Anytime Fitness ruim 4.000.000 leden en onze clubs bevinden zich op alle 7 continenten.

Is Basic Fit een franchise?

De fit20 formule bestaat uit franchisenemers die een eigen kleine sportschool beginnen, ook wel boutique studio genoemd. Tegenwoordig stampen de grote sportscholen uit de grond. Basic-Fit, Anytime fitness, Fit for Free om maar wat voorbeelden te noemen.

Hoe oud moet je zijn om naar de sportschool te gaan?

Je moet bij de meeste sportscholen minimaal 16 jaar oud zijn. Bij sommige sportscholen ben je al welkom vanaf je 12e, het is dan wel noodzakelijk dat je onder begeleiding sport met iemand die minimaal 16 jaar is.

Hoeveel Anytime Fitness in Nederland?

Volgens planning. Meer dan 4.000 vestigingen in 33 landen op zes continenten en circa vier miljoen leden. Het is hard gegaan in die zestien jaar, beseft Mortensen. Ook in Nederland, waar nu zo’n 65 fitnessclubs van Anytime Fitness zijn.

Wie is de eigenaar van Basic-Fit?

René Moos (geboren in 1963) is momenteel de CEO van Basic Fit, één van de bekendste budget-fitness ketens in Nederland en de rest van Europa. Tevens is hij mede-eigenaar van fitness keten HealthCity, maar zijn zakenpartner Eric Wilborts geeft hier voornamelijk de leiding aan.

Is Basic-Fit een Nederlands bedrijf?

De ontwikkeling van de sportschoolketen kwam in een stroomversnelling nadat investeerder 3i tien jaar aan boord stapte. Voorjaar 2016 bracht de van oorsprong Britse investeringsmaatschappij Basic-Fit naar de beurs, waardoor het bedrijf in één klap €820 miljoen waard werd.

Kan je als 15 jarige naar de sportschool?

Als je tussen de 12 en 16 jaar bent kan je alleen een abonnement afsluiten wanneer je ouders of voogd meetekenen. Sporten kan dan alleen onder begeleiding van iemand van 16 jaar of ouder.

Welke landen zit Anytime Fitness?

Anytime Fitness
Land Canada, Mexico, Australië, Nieuw-Zeeland, Verenigd Koninkrijk, Ierland, Kaaimaneilanden, Polen, Nederland, Spanje, Qatar, Zuid-Korea, India, Italië, Chili, Japan, Singapore, Maleisië en Filipijnen.
Hoofdkantoor Woodbury (Minnesota)
Omzet/jaar US$ 1.45 miljard
Website anytimefitness.com

Hoeveel Anytime Fitness in Belgie?

Met het openen van maar liefst acht nieuwe clubs kan dat in Nederland in ruim 100 Anytime Fitness clubs en in 15 Belgische clubs!

Wie is de eigenaar van Fit for Free?

Amsterdam – Sportschoolketens Fit For Free en SportCity krijgen een nieuwe eigenaar. Investeerder Avedon Capital Partners verkoopt de twee aan investeringsmaatschappij Bencis.

Welke landen is Basic-Fit?

Er zijn meer dan 700 Basic-Fit clubs in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Spanje en er komen er steeds meer bij. Met jouw Basic-Fit pas heb je toegang tot al deze clubs. Dus waar je ook bent, je bent altijd ergens welkom om te komen sporten.