Hoeveel kost velgen vervangen?

Hoeveel kost velgen vervangen?

Prijzen velgen richten

Velgen Richten ( recht / rond maken ) Prijs
Richten per velg, 12- 20 inch LOSSE VELG zonder band aangeleverd €50
Richten per velg, 12- 20 inch LOSSE VELG MET BAND aangeleverd inc de/montage band en balanceren. €60
Richten per velg vanaf 21-30 inch inc banden montage en balanceren €80

Kan een velg hersteld worden?

Carrosseriebedrijven zijn gelukkig vaak in staat om de velg snel, secuur en plaatselijk te herstellen. Een beschadigde velg hoeft tegenwoordig dan ook niet meer altijd in zijn geheel vervangen te worden.

Hoeveel kost velgen laten spuiten?

De kosten verschillen per situatie. Voor een set velgen tot 18 inch moet je rekenen op minimaal 400 euro. Voor een set velgen van 19 inch of groter moet je rekenen op minimaal 475 euro.

Hoe moet je velgen polijsten?

Met het polijsten begint men met de bruine polijstpasta icm een katoen polijstschijf of een polijstpad van katoen, laat deze draaien op ongeveer 3000 toeren. Druk vervolgens de schijf of bal tegen de vaste pasta aan zodat deze gaat hechten aan de doek, na verloop zal de doek meer verzadigen en polijst het makkelijker.

Hoe krijg je beschadigde velgen weer mooi?

Is de velg dusdanig beschadigd dat je deze liever opnieuw wilt spuiten? Dan kan dit met een spuitbus velgenlak. Deze verf is speciaal ontwikkeld voor het spuiten van velgen en wieldoppen. In ons assortiment hebben wij verschillende spuitbussen en kleuren om de velg weer als nieuw te spuiten.

Wat te doen aan beschadigde velgen?

Deze ‘lichte’ krasjes worden hersteld door eerst de velgen van de wielen te draaien. Wij maken vervolgens de velg egaal door het te ‘frezen’. Door dit te doen zijn de krasjes niet meer zichtbaar. Om het mooi af te werken gaan we de velg polijsten zodat er een mooie glans op uw velg te zien is.

Kan je velgen polijsten?

Wanneer uw velg gekrast, verroest of geoxideerd is door het weer, wilt u dit natuurlijk herstellen. Dit kunt u doen door uw velg te laten polijsten. Krassen worden geschuurd en vervolgens door ons gepolijst. Gepolijste velgen zijn vaak blikvangers door hun glimmende uiterlijk.