Hoeveel kost een Neusjob?

Hoeveel kost een Neusjob?

Hoeveel kost een neuscorrectie eigenlijk? Zo’n operatie kost niet niks, dus zorg ervoor dat je rekening de klap kan opvangen. ‘De prijs voor een complete neuscorrectie ligt tussen de 5.800 en 7.000 euro,’ legt KNO-arts Dirk Jan Menger bij Bey by Bergman Clinics en UMC Utrecht uit.

Waar kun je het beste een neuscorrectie laten doen?

Boerhaave Medisch Centrum voert de meeste cosmetische neusoperaties uit in heel Nederland. Onze plastische chirurgen en KNO-artsen behoren tot de beste neuschirurgen. Zij hebben dan ook veel expertise en jarenlange ervaring op het gebied van neuscorrecties.

Wat is een uitgebreide neuscorrectie?

Een uitgebreide neuscorrectie voeren we uit wanneer het probleem aan uw neus wat complexer is. Deze behandelmethode is geschikt wanneer: U zich stoort aan de stand van uw neus. U een bult op de neusbrug heeft.

Wat is een kleine neuscorrectie?

Een neustip kan smaller worden gemaakt door de kraakbeentjes die onder de huid gelegen zijn (en dienen om de neusgaten bij inademing open te houden) naar elkaar toe te hechten. Daarvoor wordt een sneetje gemaakt onderaan de neus halverwege beide neusgaten. Deze ingreep kan goed onder plaatselijke verdoving.

Wat is een revisie neuscorrectie?

Een neuscorrectie revisie laten uitvoeren Wanneer er al een keer aan de neus is geopereerd wordt de tweede operatie een secundaire neuscorrectie of een neuscorrectie revisie genoemd. Er wordt wel eens gezegd dat er binnen de esthetische plastische chirurgie geen uitdagendere operatie is dan een neuscorrectie revisie.

Hoe krijg je een kleinere neus zonder operatie?

Wat is niet mogelijk met deze behandeling? Het is niet mogelijk om een neus te verkleinen zonder operatie. Echter, door de contouren van de neus te verbeteren kan de neus wel optisch verkleind worden. Dat betekent dat hij kleiner lijkt dan voorheen.

Hoeveel kost het om je neus te verkleinen?

Kosten voor het verhelpen van een brede neus

BEHANDELING PRIJS VERDOVING
Neuscorrectie € 5.980,- Algehele narcose
Neuscorrectie uitgebreid vanaf € 6.700,- Algehele narcose
Revisie neuscorrectie € 7.700,- Algehele narcose
Neuscorrectie m.b.v. oor/ribkraakbeen € 8.700,- Algehele narcose