Hoeveel kost een Honda Jazz?

Hoeveel kost een Honda Jazz?

De vanafprijs van de nieuwe Honda Jazz e:HEV begint bij 24.400 euro. De ruigere Crosstar-variant kost 29.950 euro. De aandrijflijn in beide uitvoeringen is identiek: een 1,5-liter DOHC i-VTEC-benzinemotor, twee compacte en krachtige elektromotoren, een lithium-ionbatterij en een CVT-automaat.

Waar wordt de Honda Jazz gebouwd?

Vanaf deze zomer zullen de Chinese Jazzen ook in Nederland worden verkocht. De Honda Jazz die in Europa wordt verkocht, wordt gebouwd in Japan.

Hoeveel bougies heeft een Honda Jazz?

De Honda Jazz is uitgerust met een i-DSI-motor, wat staat voor intelligente Dubbele Sequentiële Ontsteking. De Honda i-DSI-motor heeft twee bougies per cilinder, elk met zijn eigen bobine, voeding en stuursignaal. De dubbele ontsteking zorgt er voor dat de verbranding sneller verloopt en geeft een hoger vermogen.

Wat kost een Honda Jazz automaat?

Vanafprijs nieuwe Honda Jazz 24.400 euro.

Wat kost een Honda Jazz hybride?

Prijs Honda Jazz hybride De prijs van een Honda Jazz met hybride benzinemotor start bij 21.800 euro voor de 1.5 i-MMD 109 pk Comfort e-CVT FWD. De topversie is de 1.5 i-MMD 109 pk Crosstar e-CVT FWD en kost 26.900 euro.

Waar worden Honda motoren gemaakt?

Er staan fabrieken in Hamamatsu, Suzuki en Kumamoto, maar ook in de VS (waar de Gold Wings gebouwd worden), Italië (Honda Italia) en Spanje (Montesa-Honda).

Wat kost een Honda?

Een Honda rijden in Nederland kan vanaf 24.945 euro. Voor dat geld rijd je in de Honda Jazz 1.5 hev comfort 80kW cvt aut, de goedkoopste Honda van Nederland. Helemaal aan de top van het gamma staat de Honda CR-V 2.0 hev executive awd 135kW cvt aut wat daarmee de duurste Honda van Nederland is.

Wie is de eigenaar van Honda?

Honda

Honda Motor Co.
Oprichter(s) Soichiro Honda en Takeo Fujisawa
Sleutelfiguren Takahiro Hachigo (president en CEO)
Hoofdkantoor Minato, Tokio Japan
Werknemers 219.772 (31 maart 2019)

Waar komt het merk Honda vandaan?

Honda de alleskunner uit Japan. Het Japanse merk Honda werd opgericht in 1948 en is vernoemd naar de oprichter: Soichiro Honda. Waar Honda zich aan het begin vooral bezighield met het produceren van motoren van fietsen begon het Honda merk zich vanaf de eind jaren 60 meer te richten op de automarkt.