Hoeveel kost de horloge van Ronaldo?

Hoeveel kost de horloge van Ronaldo?

Het horloge van $2 miljoen schittert bij het minste beetje licht dankzij de 424 witte diamanten. De voetballer is al sinds 2013 ambassadeur van het merk. Echter staat het merk niet per se bekend om hun extravagante exemplaren. We zien Ronaldo dan ook wel vaker lopen met een Jacob & co.

Wie heeft de duurste Rolex ter wereld?

1. Paul Newmans Rolex Cosmograph Daytona – €14,8 miljoen. Paul Newmans Cosmograph Daytona is veruit het duurste Rolex-horloge dat ooit verkocht is.

Wie is de eigenaar van Rolex?

Rolex

Rolex SA
Oprichting 1905 door Hans Wilsdorf en Alfred Davis
Sleutelfiguren Gian Riccardo Marini
Hoofdkantoor Genève, Zwitserland
Producten Horloges

Wat kost een Patek Philippe horloge?

U koopt ze voor bedragen tussen de 30.000 en 40.000 euro. Bij de wereldtijdhorloges, de varianten met een tourbillon of de modellen met uitvoerig geskeletteerde en versierde uurwerken liggen de prijzen rond de 80.000 euro.

Wie is eigenaar van Rolex?

Hoe verbeterde Ronaldo zijn persoonlijke record?

Ronaldo verbeterde zijn persoonlijke record opnieuw gedurende het seizoen 2014/15. Dit keer maakte hij 48 competitiedoelpunten in één jaar. Ronaldo maakte op zaterdag 12 september 2015 vijf doelpunten tijdens een 0-6 overwinning uit bij Espanyol.

Wat was het eerste doelpunt van Ronaldo bij Juventus?

Het eerste doelpunt van Ronaldo bij ‘Juve’ scoorde hij 4 weken later, in de wedstrijd tegen Sassuolo scoorde hij 2 keer waardoor Juventus de wedstrijd won (2-1) en Ronaldo zijn 400e competitiedoelpunt scoorde. Het Europese debuut van de Portugees was in de Champions League -wedstrijd tegen Valencia.

Waar is Ronaldo geboren?

Ronaldo is afkomstig van het Portugese eiland Madeira. Als kind begon hij aldaar met voetballen bij de amateurclub CF Andorinha. Hierna speelde hij bij CD Nacional en maakte hij op twaalfjarige leeftijd de overstap naar het vasteland van Portugal om te worden opgenomen in de jeugdopleiding van Sporting Lissabon.

Wat is de kledingstijl van Cristiano Ronaldo?

Cristiano Ronaldo verschijnt in commercials van kledingmerken zoals CR7 & Emporio Armani. En draagt zelf onder andere: D&G & Gucci . Lengte. 186 cm. Gewicht. 84 kilo. Kledingstijl. chique.