Hoeveel kan je opnemen met Revolut?

Hoeveel kan je opnemen met Revolut?

Standaardplan wordt geleverd met limiet van vijf gratis geldopnames bij geldautomaten . Je geldopnames blijven gratis totdat je 5 geldopnames doet of een totaal van €200 (wat zich het eerst voordoet) opneemt.

Wat is mijn Revolut rekeningnummer?

Om toegang te krijgen tot je rekeninggegevens: Ga naar de ‘Start’-pagina en open het tabblad ‘Rekeningen’. Klik op je totale saldo om je gewenste rekening te kiezen.

Hoe stort ik geld op Revolut?

Hoe kunnen we helpen?

  1. Via bankoverschrijving.
  2. Met kaart.
  3. Met geld van andere Revolut-gebruikers.
  4. Met gekoppelde rekeningen.
  5. Met iDEAL.
  6. Contant of per cheque.

Wat kan ik met Revolut?

Met de app kun je onder meer geld overmaken naar vrienden en familie via SMS, e-mail, WhatsApp en social media. Als je de app hebt kun je ook een creditcard bestellen, de RevolutCard. Dit is een prepaid creditcard: je moet je Revolut-account opwaarderen via een bankoverschrijving, je betaalpas of je creditcard.

Lees ook:   Wat is de schaduw van de maan?

Waar kan je met Revolut pinnen?

Je kunt geld opnemen bij iedere geldautomaat die Visa of MasterCard ondersteunt, zowel in je eigen land als in het buitenland, maar houd er wel rekening mee dat sommige beheerders van geldautomaten hiervoor kosten in rekening brengen.

Hoe veilig is Revolut?

Is Revolut veilig? Ja, Revolut werkt net als Nederlandse bank-apps met tweestapsverificatie.

Is Revolut veilig?

Welke bank contant geld storten?

De Geldmaat vervangt in de loop van 2020 en 2021 stortautomaten van ABN AMRO, ING en Rabobank. Alleen klanten van ABN AMRO, ING en Rabobank kunnen geld storten bij de stortautomaten van Geldmaat, zowel biljetten als munten.

Heeft Revolut iDEAL?

​Revolut, de financiële app heeft iDEAL toegevoegd aan zijn app voor alle Nederlandse klanten, zodat die naadloos online kunnen betalen. Vanaf nu kunnen Nederlandse Revolut-klanten met iDEAL betalen bij webwinkels die deze online betaalmethode aanbieden.

Hoe betrouwbaar is Revolut?

Klanten die zijn overgestapt naar Revolut zijn positief. In Nederland krijgt Revolut ruim 4,5 van de 5 sterren via het TrustPilot ervaringen-platform. De positieve ervaringen gaan over het gebruiksgemak en vele slimme betaalopties. De negatieve reacties gaan over klanten waarvan de pas door Revolut is geblokkeerd.

Lees ook:   Waar staat Godzilla vs Kong op?

Welke bank is Revolut?

Revolut is een in Litouwen gevestigde internationaal actieve bank, die zich richt op inwoners van de eurozone. Het biedt via een betaalapp bankdiensten met een fysieke of virtuele betaalkaart.

Wat kost BUNQ?

Voor de rekening betaal je maandelijks 8,99 euro. Elke maand zijn vier geldopnamen gratis, ongeacht de valuta. Daarna betaal je 99 cent per keer voor de eerstvolgende vijf geldopnames en daarna 2,99 euro per keer. Je betaalt ook extra kosten als je meer dan drie pasjes wilt.