Hoeveel is een oude iPod waard?

Hoeveel is een oude iPod waard?

Je oude Apple-producten zijn meer geld waar dan je denkt! Een eerste generatie iPod mini verkoop je voor $2500 en ook andere iPods leveren honderden of soms duizenden euro’s op. Heb jij nog allerlei oude Apple-producten liggen? Dan zit er een kans in dat je hier behoorlijk wat geld aan kunt verdienen.

Wat doen met oude iPod?

Wat je nog kunt doen met je oude iPod Classic

  1. als externe harde schijf.
  2. als back-up voor foto’s als je op reis bent (m.b.v. 5-in-1 foto dock connector)
  3. audio opname apparaat.
  4. spelletjes spelen.
  5. en… nog altijd is je iPod Classic een betrouwbare media player.

Hoe kun je zien welke iPod Je hebt?

U kunt de iPod touch (3e generatie) onderscheiden van de iPod touch (2e generatie) door op de achterkant van het apparaat te kijken. In de tekst onder de gravering zoekt u het modelnummer.

Lees ook:   Hoe aloe vera blad gebruiken?

Welke iPod heeft bluetooth?

Bluetooth: Met de 7e generatie iPod nano kun je Bluetooth-oortjes en -speakers gebruiken, met eerdere modellen niet. FM-tuner: In de 5e, 6e en 7e generatie iPod nano vind je een FM-radiotuner waarmee je naar radio kunt luisteren.

Hoe oud is de iPod?

iPod
Type Mediaspeler
Ontwikkelaar Apple Inc.
Verschijning 2001
Website Website

Waar kan ik mijn iPad verkopen?

Er zijn veel manieren op je iPad in te leveren. Zo kan je hem weggeven aan een vriend of verkopen via een marktplaats. Een marktplaats heeft het voordeel dat je zelf de verkoopprijs mag bepalen. Wel is het vaak lastig om een betrouwbare koper te vinden en kost het veel tijd voordat de iPad daadwerkelijk verkocht is.

Hoe kan ik mijn iPod resetten?

Houd de sluimerknop en de thuisknop tegelijk ingedrukt totdat het scherm wordt uitgeschakeld. Wacht een paar seconden totdat het apparaat opnieuw wordt opgestart. Nog steeds hulp nodig? Sluit de iPod op de netvoeding aan en probeer het opnieuw.

Lees ook:   Waar is Joyce Sylvester burgemeester?

Waar gebruik je een iPod voor?

Naast muziek luisteren kun je op deze iPod ook apps installeren en filmpjes bekijken.

Hoe stel je je iPod opnieuw in?

Heeft een iPod Classic bluetooth?

Je iPod Classic is niet voorzien van bluetooth, dus in principe kun je geen bluetooth koptelefoon gebruiken. Het is echter mogelijk om je iPod Classic te verbinden met een transmitter die speciaal voor de iPod Classic ontwikkeld is.

Heeft een iPod touch bluetooth?

Tik op de iPod touch in Instellingen op ‘Bluetooth’, schakel Bluetooth in en tik op de naam van het apparaat.

Wat kost een iPod?

iPod touch prijzen en beschikbaarheid Apple hanteert deze prijzen voor de modellen uit 2019: 32GB: €229. 128GB: €339. 256GB: €449.