Hoelang garantie matras?

Hoelang garantie matras?

Sommige fabrikanten van bedden en matrassen geven 25 jaar garantie, andere aanbieders leggen de limiet op 3 jaar en sommige zeggen er niks over. De garantie verschillen zijn dus enorm en er zitten vaak addertjes onder het gras in de vorm van de beruchte kleine lettertjes.

Kun je een pocketvering matras oprollen?

Matrassen strak oprollen of plat indrukken is een ideale manier om het volume te verkleinen en handig voor transporteurs. Voor de mensen die het matras gaan beslapen is het minder handig want door het samendrukken van de materialen (polyether, latex, pockets, koudschuim en traagschuim) neemt de veerkracht af.

Hoe lang garantie op matrassen Ikea?

De garantie voor matrassen en bedonderdelen is geldig voor vijfentwintig (25) jaar vanaf de datum van aankoop. Als bewijs van aankoop is de oorspronkelijke kassabon vereist. De garantie voor elektrische motoren is geldig voor vijf (5) jaar vanaf de datum van aankoop.

Hoe lang is de garantie van een matras?

Een matras gaat in de regel korter mee dan men verwacht. Als u goede ondersteuning wilt blijven behouden, is het verstandig het matras na 5 tot 10 jaar te vervangen. Doordat er matrassenleveranciers zijn die 15, 20 tot wel 25 jaar garantie geven gaan mensen denken

Hoe lang blijft het matras behouden?

Als u goede ondersteuning wilt blijven behouden, is het verstandig het matras na 5 tot 10 jaar te vervangen. Doordat er matrassenleveranciers zijn die 15, 20 tot wel 25 jaar garantiegeven gaan mensen denken dat je maar twee keer in je leven een nieuw matras nodig hebt. Dit is absoluut niet het geval.

Hoe lang duurt het vervangen van matras?

Een matras gaat in de regel korter mee dan men verwacht. Als u goede ondersteuning wilt blijven behouden, is het verstandig het matras na 5 tot 10 jaar te vervangen. Doordat er matrassenleveranciers zijn die 15, 20 tot wel 25 jaar garantiegeven gaan mensen denken dat je maar twee keer in je leven een nieuw matras nodig hebt.

Wat is de levensduur van een matras?

Gemiddelde levensduur per matrastype uitgaande van kwalitatief goede matrassen Koudschuim matras– 12 tot 15 jaar Polyether matras– 4 tot 6 jaar Latex matras– 7 tot 9 jaar