Hoe werkt MyT?

Hoe werkt MyT?

De MyT registreert data van uw auto, zodat u oude ritten terug kunt kijken, met gegevens als rijsnelheid, acceleratie en tellerstand. Zo maakt u gemakkelijk zakelijke en andere analyses van uw ritten en rijstijl.

Welk navigatiesysteem gebruikt Toyota?

Mijn Toyota Is uw Toyota uitgerust met een Toyota Touch® & Go (Plus) of een Toyota Touch® 2 with Go (Plus) navigatiesysteem? Registreert u zichzelf en de auto op Mijn Toyota. Op deze site beheert u uw Toyota Touch® navigatiesysteem.

Wat is Toyota Smart Connect?

Met het nieuwe systeem krijg je toegang tot Toyota Smart Connect-diensten, waaronder cloud-gebaseerde navigatie met altijd de meest actuele verkeersinformatie en lokale parkeergelegenheden. Alle data en informatie wordt geleverd via de data communicatie module (DCM) van de Corolla.

Wat is connected services?

Een connected voertuig (connected car) biedt veel mogelijkheden en oplossingen waardoor je berijders zorgeloos en veilig onderweg zijn. Connected voertuigen voegen realtime belangrijke informatie over het voertuig aan een hulpvraag toe, waardoor onze Wegenwacht je berijder nog beter kan helpen.

Wat voor navigatie heb ik?

Losse autonavigatie

MYDRIVE TOMTOM HOME
• GO LIVE Camper & Caravan • GO x40-serie GO 940 LIVE, GO 940, GO 740 LIVE, GO 740 en GO 540 LIVE
• GO LIVE Top Gear edition • GO x30-serie GO 930, GO 730, GO 630 en GO 530
• GO 800-serie GO LIVE 820 en GO LIVE 825 • GO x20-serie GO 920, GO 720 en GO 520

Hoe Toyota navigatie updaten?

Heeft u een Touch® & Go of een Touch® & Go Plus dan kunt u van de volgende zaken gebruik maken:

  1. Kaartupdates downloaden via Mijn Toyota.
  2. Apps downloaden.
  3. Google local search.
  4. Bestemmingen via een Google Maps tool op Mijn Toyota naar uw navigatiesysteem sturen.

Hoe werkt Toyota online?

Om in MyT Multimedia Connected Services de functie Online Navigatie te activeren, verbindt u via Bluetooth of WiFi uw smartphone met uw auto. Klik vervolgens op ‘Instellen’ en daarna op ‘Online’. Tot slot klikt u op ‘Toyota Online’ en kiest u een bestaand account. Voer uw MyT logingegevens in.

Wat is Toyota Connected Services?

MyT is een nieuwe mobiele app die u toegang geeft tot de connected services van Toyota. Met een aantal nuttige functies, zoals Hybride Coaching en Find my Car, bespaart MyT u onderweg tijd, geld en zorgen. Beginnen met MyT is heel eenvoudig.

Wat is Peugeot Connected Services?

De PEUGEOT connected services zijn ontworpen om te helpen veilig op de weg te blijven, of dat nu via apparatuur in je auto gebeurt of via een smartphone, tablet of computer.

Wat voor TomTom heb ik?

Je kunt het model van je Tomtom achterhalen aan de hand van het serienummer dat aan de onderkant van je navigatiesysteem staat. Als je dit serienummer invoert op de website van Tomtom, kun je het model van jouw navigatiesysteem achterhalen.