Hoe werkt een UPS Access Point?

Hoe werkt een UPS Access Point?

UPS Access Pointâ„¢-locaties zijn aan UPS verbonden retailvestigingen die een gemakkelijke afgifte- en afhaalmogelijkheid voor pakketten aanbieden in de buurt van uw huis of werk. UPS Access Point worden vertegenwoordigd door een breed gamma van locaties, met onder andere krantenwinkels, kruideniers en buurtwinkels.

Hoe retourneren via Budbee?

Hoe het werkt – Budbee Box Ga naar de order in de tracking link of app en klik op de “plan een retour” knop. Pak het pakketje in volgens de instructies op de website van de webshop en kies de box locatie waar je het pakketje wilt achterlaten. Je hoeft geen label te printen, wij zullen dat verzorgen!

Hoe werkt retour DHL?

Met het DHL retourlabel dat de webshop je heeft bezorgd via e-mail of in de verpakking kan je je bestelling eenvoudig retour sturen. Plak het retourlabel op de verpakking, verwijder oude labels en breng je pakket binnen in een DHL ServicePoint in je buurt. Wij zorgen ervoor dat het netjes terug gaat naar de verzender.

Lees ook:   Wat is uitloopschaal?

Hoeveel verdien je als UPS punt?

Wat verdien ik met een pakket ophaalpunt? De vergoeding die je krijgt is tussen de 20 en 50 cent per pakket of afgifte. Sommige partijen werken met een staffel of prestatiebonus. Hoe meer pakketten er door je handen gaan, hoe meer je verdient.

Hoe lang blijft pakket bij UPS access point?

Een pakket wat door de chauffeur bij ons word gebracht, blijft maximaal twee weken bij ons liggen. Hierna wordt deze weer terug naar de afzender gestuurd. Wij hebben hier geen enkele invloed op.

Waar kan ik mijn Budbee pakket inleveren?

Pakketten kan je inleveren op een Budbee terminal of laten ophalen door de haalservice. Tegen een toeslag kan je groter versturen, een handtekening voor ontvangst vragen of bijvoorbeeld kiezen voor een leeftijdscontrole bij aflevering.

Hoe werkt Budbee Locker?

Kies in welke Budbee Box jij je pakket wilt achterlaten. Verpak het pakket volgens de instructies van de webshop. Na het ontvangen van een bevestiging heb je twee uur de tijd om je pakket in de Box te plaatsen. Je kan de kluis openen met de ontvangen code, waarna je je pakket in de kluis kan achterlaten.

Lees ook:   Wat kost elektrisch laden in Frankrijk?