Hoe weet je of de Tolbadge nog werkt?

Hoe weet je of de Tolbadge nog werkt?

Levensduur batterij van de tolbadge Wil je zeker weten dat jouw tolbadge goed werkt voordat je op reis gaat? In geselecteerde ANWB winkels kun je de batterij van de tolbadge laten testen en bij testpunten van Mango Mobilités in Frankrijk. Binnen enkele seconden is duidelijk of de tolbadge nog goed werkt.

Hoe lang blijft een Tolbadge geldig?

Wanneer de tolbadge op de juiste manier wordt gebruikt, gaat deze ongeveer 7 jaar mee. Wil je zeker weten dat de batterij het nog doet voordat je vertrekt? In geselecteerde ANWB winkels kun je de batterij van de tolbadge laten checken.

Waar moet ik mijn Tolbadge plakken?

Waar moet de tolbadge worden geplaatst? De tolbadge moet achter de achteruitkijkspiegel geplakt worden in het midden van de ruit. Dus NIET aan de linker- of rechterkant van de ruit en bij voorkeur op een open stuk ruit zonder stickers. Wellicht ten overvloede: de badge moet aan de binnenkant van de ruit geplakt worden.

Waar plaats ik BIP&Go?

Standaard moet de Bip&Go-badge op de voorruit, in de bovenste zone met de zwarte stippels geplaatst worden. Als u moeilijk gedetecteerd wordt (omdat de badge zich boven de detectiezone bevindt), kan de badge Liber-t Bip&Go onder aan de voorruit, in het midden van het dashboard geplaatst worden.

Welke baan met Tolbadge?

Exclusieve tolbanen: Deze rijstroken zijn uitsluitend gereserveerd voor gebruikers met een tolbadge. Deze rijstroken bevinden zich aan het einde van de tolweg. Deze rijstrook wordt aangegeven door een blauwe cirkel met een “T” –logo.

Hoe BIP en Go activeren?

Hoe kan ik mijn badge activeren?

  1. Klik op « mijn Bip&Go-badge activeren »
  2. Voer de ° van 17 cijfers in die op het etiket van uw badge is vermeld (zie tekening hieronder)
  3. Een bericht ter bevestiging van de activering wordt vervolgens op uw scherm weergegeven.

Hoe werkt de area badge?

De tolbadge is persoonlijk en gekoppeld aan jouw bankrekeningnummer en kentekennummer. De factuur gaat over de voorlopende maand(en) en wordt halverwege de daarop volgende maand automatisch van je bankrekening afgeschreven. Wanneer je geen gebruik maakt van de tolwegen worden er ook geen kosten afgeschreven.

Hoe werken tolpoorten in Frankrijk?

Zo werken Franse tolpoortjes Bij aankomst kies je één van de tolpoortjes. Aan de bestuurderskant krijg je een kaartje, daarna gaat de slagboom omhoog. En kun je verder rijden. Aan het einde van de tolweg betaal je tol met je creditcard of contant.