Hoe verwijder je een Tandkristal?

Hoe verwijder je een Tandkristal?

Verwijderen kan heel gemakkelijk en zonder beschadiging tijdens de halfjaarlijkse controle bij de tandarts. Dit is voor de tandarts één of twee minuten werk. Als u het zelf wilt verwijderen dan kan dit door vanaf het tandvlees met neerwaartse bewegingen van uw vinger het tandkristal los te wrikken.

Waar kan je een steentje op je tand laten zetten?

Deze kristalheldere diamant Skyce zet de tandarts op uw tand vast zoals de “slotjes” bij een beugel. Hierdoor wordt een succesvolle periode gagarandeerd van ongeveer 6 maanden. Met een speciale transparante afdeklaag wordt de diamant afgeschermd, zodat er geen scherpe randen meer voelbaar zijn.

Waar kan je een Tanddiamant zetten?

Bij Samora Smile kun je terecht voor verschillende soorten tanddiamantjes in verschillende formaten en kleuren. Zo kun je kiezen uit verschillende soorten Swarovski kristallen, maar ook uit diamanten met 18 karaat (wit)goud met een diamant van 0,02 karaat of andere toothgems van 18-24 karaat (wit)goud.

Wat is een Tandkristal?

Tandkristallen zijn gemaakt door de bekende firma Swarovski en zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Het plaatsen doet geen pijn en beschadigt ook jouw tand niet omdat wij een speciale transparante lijm gebruiken die nauwelijks zichtbaar is op de tand.

Welke lijm voor Tandkristallen?

Tandkristallen lijm BLINQ* glue. Tandkristal lijm voor het plaatsen van Swarovski tandkristallen. De BLINQ* zorgt voor een optimale hechting van uw tandkristal. Onze lijm is van de beste kwaliteit, zo houdt uw klant zo lang mogelijk die shining sparkle in haar mond.

Welke lijm gebruikt de tandarts?

Tijdens het kauwen worden je tanden en kiezen blootgesteld aan enorme krachten. Geen enkele lijmsoort kan zulke krachten weerstaan. Daarom gebeurt het bevestigen van een kroon niet met lijm, maar met een speciaal ontwikkelde composietcement.

Waarmee lijm je een kunstgebit?

Kleefpasta (aff.) Kleefpasta en kleefpoeder bevatten ingrediënten die werken als een soort lijm. Ze zorgen ervoor dat de prothese zich beter hecht aan het tandvlees. Kleefpasta vult daarbij ook nog eens de ruimte tussen het kunstgebit en de kaak op, waardoor er weer een goed vacuüm kan ontstaan.