Hoe valt Nike Mercurial?

Hoe valt Nike Mercurial?

Onze ervaring leert dat Nike over het algemeen bij maten boven de 39 smaller valt dan Adidas. Het smalste model in onze collectie van Nike is dan ook de Nike Mercurial. Dit model is superlicht en smal, dus niet voor iedere voet. De Hypervenom is al wat breder en de Magista en Tiempo zijn nog wat breder.

Hoe valt Nike voetbalschoen?

Over het algemeen vallen Nike voetbalschoenen smaller dan die van adidas. Als je wat bredere voeten hebt kun je dus beter naar voetbalschoenen van adidas kijken. Nike heeft echter ook modellen die wat breder vallen zoals de Tiempo.

Hoe zwaar zijn voetbalschoenen?

Het gewicht was toen 250 gram, wat toen duidelijk lichter was dan dat van zijn concurrenten. Vandaag is een schoen van 250 gram verreweg de lichtste voetbalschoen.

Hoeveel ruimte voetbalschoen?

Dat gebeurt ook tijdens het sporten. Kies schoenen met de juiste lengte en breedte. In de lengte moet er genoeg ruimte over zijn voor de tenen. Je hebt 0,5 tot 1 cm ruimte nodig tussen de toppen van de tenen en de schoenrand.

Wat betekent W bij schoenen?

De letter die wordt weergegeven achter de schoenmaat heeft betrekking op de leest van de schoen, ook wel de bekent als de breedte. Deze wordt weergegeven in de volgende termen; M, W & XW. Hierin is M de medium maat, W staat voor Wide(Large) en XW staat voor Extra Large (XL).

Wat betekent W bij Nike?

Sneakers voor volwassenen worden in MEN (men/mannen) en WMNS (women’s/vrouwen) maten uitgebracht. Heb je kleine voeten, kom je ook nog in aanmerking voor de GS (grade school) en eventueel zelfs de Y (young) maatuitvoeringen.

Wat is beter Nike of Adidas?

Nike of Adidas: welke voetbalschoen is beter? Zowel de Nike Mercurials als Adidas Messi-series zijn van een exceptioneel hoge kwaliteit. Beide schoenen zijn gefocust op een hoge gevoeligheid en pasvorm. De Adidasschoenen zijn hierbij nog net iets beter voor een goed balgevoel volgens de meeste voetballers.

Hoeveel maten groter voetbalschoenen?

Ga je voetbalschoenen passen, kies dan voor schoenen die net iets groter zijn dan jouw normale schoenmaat. Een halve maat groter is een goed uitgangspunt. Tijdens het spelen zwellen jouw voeten namelijk altijd iets op. Daarnaast zijn voetbalsokken vrij dik en draag je misschien ook scheenbeschermers met enkelsokken.

Hoe groot vallen Adidas voetbalschoenen?

De voetbalschoenen van adidas vallen over het algemeen iets breder dan Nike. Dit gaat echter niet op voor ieder model schoen, hier komen we later op terug. Het is daarom verstandig om je voet op te meten om zo de juiste maat te kunnen bepalen. Je kunt niet blindelings een maat groter bestellen.

Wat betekent W bij sneakers?