Hoe vaak onderhoud Audi?

Hoe vaak onderhoud Audi?

Onderhoud nodig: iedere 30.000 km of iedere 2 jaar. Tip: combineer uw onderhoudsbeurt met een APK en krijg de keuring gratis!

Hoe vaak onderhoud Audi A3?

De Audi A3 e-tron en de A3 g-tron kennen een interval waarbij de kleine en grote onderhoudsbeurt worden afgewisseld. De eerste kleine onderhoudsbeurt moet plaatsvinden bij 15.000 kilometer of na maximaal 1 jaar. De eerste grote beurt is nodig bij 30.000 kilometer of na twee jaar.

Wat kost een kleine beurt voor een Audi A3?

Net als bij bijvoorbeeld een autospuiterij is ook de grootte van uw Audi A3 van belang. Grotere Audi A3 hebben namelijk meer motorolie en vloeistoffen nodig waardoor de prijs ook hoger valt. De gemiddelde kosten van een kleine beurt komen uit op een bedrag van €110,-.

Hoe duur is een Audi in onderhoud?

Prijs
Inspectieservice 4-cilinder € 99,-
Inspectieservice 6-cilinder € 109,-
Longlife onderhoudsservice – volledige inspectie van auto incl. oliewissel, vervangen oliefilter en aanvullen overige vloeistoffen
Longlife onderhoudsservice 4-cilinder € 199,-

Wat kost een grote beurt bij Audi?

Audi Grote Beurt in Groningen, incl. gratis APK

Grote Beurt ‘Medium’ Specificaties
Grote Beurt ‘Medium’ €329,- Specificaties Prijs voor Benzine Controle op 40+ punten Prijs voor middenklasse auto’s zoals de Audi A3 GRATIS APK Afspraak

Hoeveel kost een grote beurt Audi?

Grote beurt Audi A4 kosten ✔️ Prijs v.a. € 243.

Wat kost een kleine Audi?

De vanafprijs van de nieuwe A3 Sportback is vastgesteld op €34.400, een prijs die geldt voor de variant met een aan ’n handbak gekoppelde 110 pk sterke 30 TFSI-benzinemotor onder de kap. Hier schuilt echter een klein addertje onder het gras, want dit is een motorversie die ‘later’ beschikbaar komt.

Wat kost een kleine beurt bij Audi?

Net als bij bijvoorbeeld een autospuiterij is ook de grootte van uw Audi van belang. Grotere Audi hebben namelijk meer motorolie en vloeistoffen nodig waardoor de prijs ook hoger valt. De gemiddelde kosten van een kleine beurt komen uit op een bedrag van €110,-.

Wat is longlife onderhoudsservice Audi?

Tijdens Long Life onderhoud voeren wij de volgende werkzaamheden uit: Uitlezen van alle regelapparaten om opgetreden storingen te signaleren. Uitvoeren van updates die door de fabrikant zijn vrijgegeven (bijv. de laatste versie van de motormanagementsoftware) Vervangen van motorolie.

Wat kost een grote beurt?

Kosten grote beurt Vaak liggen de kosten van een grote beurt rond de € 200,- tot € 400,-. Maar door de APK met de grote beurt te combineren, en ervan uitgaande dat er iets vervangen moet worden, kunt u beter rekeninghouden met kosten tussen de € 700,- en € 1000,-.