Hoe stop je een schermopname?

Hoe stop je een schermopname?

Klik op Onderbreken om de opname tijdelijk te stoppen (Windows-logotoets+Shift+R). Klik op Opnemen om de opname te hervatten (Windows-logotoets+Shift+R). Klik op Stoppen om de opname te beëindigen (Windows-logotoets+Shift+Q), zoals hieronder wordt weergegeven.

Hoe video maken van je scherm?

Een screenshot maken

 1. Open het scherm dat je wilt vastleggen.
 2. Afhankelijk van je telefoon: Druk tegelijkertijd op de aan/uit-knop en de knop Volume omlaag.
 3. Linksonder zie je een voorbeeld van je screenshot. Op sommige telefoons zie je bovenaan het scherm de optie Screenshotopname .

Hoe film je je beeldscherm en jezelf?

Maar als je tegelijkertijd ook jezelf wil filmen, dan heb je andere tools nodig. Een van die tools is de Google Chrome-plugin Vidyard. Met die tool bepaal je zelf of je je hele scherm of een tabblad filmt én of je zelf zichtbaar en hoorbaar wil zijn in een opname.

Hoe maak je video opname Samsung?

Opnemen via de ingebouwde schermrecorder van Samsung

 1. Open het menu Snelle instellingen.
 2. Veeg naar links en klik op ‘Schermrecorder’.
 3. Kies of je wilt opnemen met geluid of zonder geluid.
 4. De telefoon telt nu drie seconden af.
 5. Klaar met opnemen?
 6. Je video wordt nu automatisch opgeslagen.

Hoe stop je een schermopname Mac?

Klik op de knop ‘Stop’ in de menubalk of druk op Command-Control-Esc (Escape) om de opname te stoppen. Na het stopzetten, opent QuickTime Player de opname automatisch. Vervolgens kunt u de opname afspelen, wijzigen of delen.

Hoe schermopname maken met geluid?

Dit doe je als volgt:

 1. Ga naar ‘Instellingen’
 2. Kies ‘Bedieningspaneel’ en tik op ‘Pas regelaars aan’
 3. Klik hier op het plusje bij ‘Schermopname’.

Hoe videoboodschap opnemen?

YouTube heeft geen webcamfunctie waarmee je video’s kunt opnemen. Je kunt software op je computer gebruiken om een video op te nemen en op te slaan. Vervolgens kun je de video uploaden naar YouTube. Je kunt de software Photo Booth voor Mac OS X of Camera voor Windows 8+ eens proberen.

Hoe record je op macbook?

Je scherm opnemen in QuickTime Player op de Mac

 1. Kies ‘Archief’ > ‘Nieuwe schermopname’ in de app QuickTime Player op de Mac om Schermopname te openen en de bediening weer te geven. Klik op ‘Opties’ om in te stellen wat je wilt opnemen.
 2. Klik op ‘Neem op’.

Waar worden Schermopnames opgeslagen Mac?

Locatie van schermafbeeldingen Standaard worden schermafbeeldingen op uw bureaublad bewaard met de naam ‘Schermafbeelding [datum] om [tijd]. png’. In macOS Mojave of hoger kunt u de standaardlocatie van bewaarde schermafbeeldingen wijzigen vanuit het Opties-menu in de app Schermafbeelding.

Hoe kan ik geluid opnemen?

Zoek op je apparaat naar een stemopname-app. Om die reden is er voor Android niet net als bij iOs een standaardapp voor stemopnames. Misschien staat er al een app op je apparaat, maar misschien moet je er zelf een downloaden. Zoek naar een app met het label ‘Recorder’, ‘Voice Recorder’, ‘Memo’, ‘Notes’, enz.