Hoe snel geld terug Booking Com?

Hoe snel geld terug Booking Com?

Als je boeking is geannuleerd, betaalt Booking.com je onmiddellijk terug. De verwerkingstijd is, afhankelijk van je bank, 7 à 10 dagen. Neem rechtstreeks contact op met je bank als je vragen hebt.

Kan ik booking com bellen?

De klantenservice van booking.com staat je graag te woord. Je kunt bellen naar het nummer 070 770 3884, dit nummer is 24 uur per dag bereikbaar. Je betaald je gebruikelijke belkosten.

Wat betekent kosteloos annuleren?

Heb je een boeking gemaakt met gratis annuleren, dan betaal je geen annuleringskosten. Is het niet meer mogelijk om gratis te annuleren of is je boeking niet-terugbetaalbaar, dan kunnen er annuleringskosten van toepassing zijn. Eventuele kosten betaal je aan de accommodatie.

Kan Booking Com annuleren?

Gasten kunnen, afhankelijk van uw voorwaarden, een reservering annuleren via een link in hun bevestigingsmail, of via hun account bij Booking.com. In sommige gevallen kunt u een annuleringsproces in gang zetten, bijvoorbeeld als een gast daarom vraagt of als er problemen zijn met de betaling door de gast.

Hoe kan ik live chatten met Booking Com?

Ja, Booking.com biedt een live webchatservice voor gasten om contact op te nemen met de klantenservice van Booking.com. Gasten kunnen gebruikmaken van de live webchat via het Help Centre. Als u een Booking.com-accommodatiepartner bent, kunt u contact met ons opnemen via een van deze opties voor verdere hulp.

Hoe kom je op Booking Com?

Uw eerste stappen met Booking.com

  1. Uw eerste stappen met Booking.com.
  2. Uw accommodatie online en boekbaar. Zo ontvangt en gebruikt u uw code voor locatieverificatie. Uw accommodatie gereedmaken voor de komst van gasten. Inloggen op uw Booking.com-extranet. Waarom is mijn accommodatiepagina niet in alle talen beschikbaar?

Wat betekent annuleringskosten?

Annuleringskosten zijn kosten die meestal moet betalen wanneer je je reis doet annuleren.