Hoe reset ik de Hue?

Hoe reset ik de Hue?

Volg onderstaande stappen om de Philips hue lamp reset uit te voeren.

 1. Controleer of de lamp is aangesloten en stroom krijgt.
 2. Houd de dimmer switch naast de lamp.
 3. Druk de aan en uit knop gedurende 10 seconden in.
 4. Wacht totdat de lamp 3 keer knippert.
 5. De lamp is nu succesvol gereset.

Wat te doen als hue lamp niet bereikbaar is?

Wanneer je Hue lamp niet bereikbaar is kan je je slimme lampen als volgt handmatig resetten:

 1. Ga naar de Hue lamp toe.
 2. Draai het peertje uit de fitting.
 3. Wacht ongeveer een minuut.
 4. Onthoud het serienummer wat op de Hue lamp staat.
 5. Draai het peertje weer in de fitting.
 6. Start de Hue app op en voeg de lamp opnieuw toe.

Kan geen verbinding maken Hue?

Zorg ervoor dat je zeker de laatste versie van de app hebt:

 • Ga naar instellingen > het ‘my bridge’ gedeelte van de app en druk op “check for updates”.
 • Schakel de bridge uit en terug aan.
 • Zorg ervoor dat je Wi-Fi router zeker verbonden is met het internet en dat alle lampjes op je bridge branden.

Hoe reset je een Hue Smart Plug?

In het onwaarschijnlijke geval is de Smart Plug dat nietwerkt zoals het hoort of u wilt de stekker resetten voor een ander gebruik, is het mogelijk om de knop te resetten (fabrieksnieuw) door de knop bovenop het product 10 seconden ingedrukt te houden totdat u een klik hoort en het licht wordt groen.

Kan ik Hue lampen gebruiken zonder bridge?

De Philips Hue Bluetooth lampen bedien je zowel met als zonder bridge. Je koppelt deze lampen aan je telefoon of tablet met bluetooth. Zo bedien je deze direct vanuit de app. Als je thuis bent, schakel je de lampen zo in en kies je een kleur of sfeer.

Kan Philips Hue niet toevoegen aan Google Home?

Zorg dat je speaker of scherm en Philips Hue-bridge verbinding hebben met hetzelfde wifi-netwerk. Zorg dat je een mobiel apparaat gebruikt met hetzelfde Google-account dat momenteel is gekoppeld aan je speaker of scherm. Zorg dat je hetzelfde Google-account als primair account gebruikt in de Google Home-app.

Kan hue lamp niet vinden met serienummer?

In de handleiding van de lamp kun je altijd de locatie vinden van het serienummer op de lamp. Wanneer je het serienummer gevonden hebt kun je deze handmatig toevoegen in de app. Mocht dit ook niet lukken kun je ook nog de Philips hue lamp resetten en hierna opnieuw proberen toe te voegen.

Kan Philips hue lamp niet vinden?

Staat er ‘+ lamp niet gevonden? ‘ Dan kan je daarop drukken, er verschijnt dan direct een pagina waarop je het serienummer dat op de Hue lamp staat kan invoeren. Dat is dé oplossing wanneer de Hue lampen bijvoorbeeld nog gekoppeld waren aan een andere Hue Bridge of Living Colors afstandsbediening.

Kan geen verbinding maken met Hue buitenshuis?

Schakel de WiFi verbinding uit, op je smartphone. Controleer of je via je mobiele verbinding toegang hebt tot internet, bijvoorbeeld door een internetpagina te bezoeken. Open de Philips Hue app. Je ziet nu in beeld ‘Buitenshuisverbinding’

Wat betekenen lampjes Hue Bridge?

De LED lampjes op de Philips hue bridge geven aan of de bridge op de juiste wijze is ingesteld. Mochten er lampjes niet branden dan is het goed om de verbinding te controleren. Wanneer er geen lampjes branden op de bridge heeft het apparaat waarschijnlijk geen voeding.

Hoe Hue Smart Plug installeren?

Steek de smart plug in het stopcontact. Kies voor instellingen in de HUE app. Kies voor lamp configuratie en dan voor lamp toevoegen. Binnen de korste keren ontdekt de HUE bridge de smart plug.

Hoe werkt Philips Hue Smart Plug?

Philips hue smart plug – slimme stekker Na het aansluiten van een gewone lamp met de slimme stekker van Philips hue bedien je deze net als andere verlichting met de hue app. De slimme stekker kun je aansluiten op de Philips hue bridge, maar beschikt ook over bluetooth. Hierdoor is een bridge niet noodzakelijk.

Heb je altijd Hue Bridge nodig?

Heb je een Hue bridge nodig? Het Hue systeem bestaat uit een Hue bridge en tenminste één lamp. In feite heb je de Hue bridge niet altijd nodig. Je kunt namelijk ook de lampen bedienen met de Hue dimmer switch.

Kan je Philips Hue gebruiken zonder wifi?

De Philips hue bridge maakt namelijk draadloos contact met de lampen en accessoires via Zigbee en niet via wifi. Wanneer je bijvoorbeeld Philips hue outdoor verlichting wilt installeren en je wifi niet toereikend is in de tuin hoef je je dus geen zorgen te maken.