Hoe moet ik een nota uploaden?

Hoe moet ik een nota uploaden?

Declareren gaat zo:

 1. Start de app en log in zoals gebruikelijk.
 2. Tik op Declareer een nota.
 3. Tik op het plusteken.
 4. Maak een foto.
 5. Bestaat de nota uit meerdere pagina’s, maak dan van elke pagina een foto.
 6. Tik weer op het plusteken en maak een foto.
 7. Zijn alle pagina’s verwerkt, ga dan verder.
 8. Tik op Verder.

Wat valt onder medische kosten?

Wat zijn medische kosten? Medische kosten zijn bijvoorbeeld kosten voor medicijnen of behandelingen door een medisch specialist. Ook de kosten voor het verblijf in een ziekenhuis of het opvragen van een medisch dossier vallen hieronder.

Wat kun je declareren bij je zorgverzekering?

Declareren is het in rekening brengen van iets. Hier bedoelen we het in rekening brengen van gemaakte kosten in de zorg, oftewel het terugvragen van geld dat je aan zorg hebt of nog moet uitgegeven bij je zorgverzekeraar. Je kan zorgkosten bij je zorgverzekeraar declareren, daarom betaal je namelijk premie.

Lees ook:   Hoe groot is een lilliputter bij geboorte?

Hoe vul je een declaratieformulier in?

Voorbeeld declaratieformulier in Word Daarvoor noteer je eerst de datum van aankoop, dan een omschrijving van de kosten, een bedrag exclusief btw en een bedrag inclusief btw. Tot slot is er ruimte voor de totaalbedragen en een handtekening van de budgethouder.

Wat is een declaratieformulier?

Om het geld terug te krijgen, moet je wel een zogeheten declaratieformulier indienen. Organisaties stellen hier vaak een specifiek declaratiereglement voor op. Wanneer je declaratie hieraan voldoet, betalen zij het uitgegeven bedrag terug.

Welke zorg wordt vergoed?

Met de basis zorgverzekering ben je onder meer verzekerd voor:

 • Huisartsenzorg.
 • Behandeling en verblijf in het ziekenhuis.
 • Geneesmiddelen.
 • Psychologische hulp.
 • Verloskundige zorg en kraamzorg.
 • Tandheelkundige zorg tot 18 jaar.

Wat moet er op een declaratieformulier staan?

De naam, adresgegevens, het IBAN-nummer en de datum zijn nodig om het formulier goed te verwerken. In de middelste kolom is ruimte om te declareren items toe te voegen. Daarvoor noteer je eerst de datum van aankoop, dan een omschrijving van de kosten, een bedrag exclusief btw en een bedrag inclusief btw.

Lees ook:   Wat betekent zwevend leggen?

Wat is een declaratie betekenis?

DECLARATIE, v. (-s.tiƫn), verklaring; liefdesverklaring; aangifte van waren of goederen aan tolkantoren; rekening van gemaakte onkosten ten behoeve van een lichaam of persoon.

Wat betekent declaratie vertrek?

betekent eenvoudig verklaring. In ouderwetse boeken of verhalen wordt b.v. een liefdesverklaring met een deftig woord declaratie genoemd. Het woord wordt ook gebruikt voor een rekening of nota van een notaris, dokter, tandarts of advocaat en dgl.