Hoe lang moet je paspoort geldig zijn voor Kenia?

Hoe lang moet je paspoort geldig zijn voor Kenia?

We raden u aan contact op te nemen met de Keniaanse ambassade. Hoe lang moet mijn paspoort nog geldig zijn als ik naar Kenia wil reizen? Uw paspoort dient bij aankomst in Kenia nog tenminste 6 maanden geldig te zijn.

Hoe lang mag je in Kenia verblijven?

De maximale verblijfsduur in Kenia is 90 dagen. Deze maximale verblijfsduur gaat pas in vanaf de daadwerkelijke dag van aankomst, ook als u een andere datum heeft ingevuld in het visumaanvraagformulier. De maximale verblijfsduur kan na aankomst in Kenia eenmaal worden verlengd; van 90 naar 180 dagen.

Hoe lang duurt visum aanvragen Kenia?

Goedkeuring van een aanvraag duurt gemiddeld 8 werkdagen (gemiddeld 4 werkdagen bij een spoedaanvraag). Vanaf het moment van goedkeuring mag u naar Kenia reizen. U moet binnen de geldigheidstermijn van 3 maanden na toekenning van het visum in Kenia arriveren.

Hoe lang is een visum voor Kenia geldig?

De geldigheidstermijn van het visum Kenia is de periode waarin u mag arriveren in Kenia. De geldigheidstermijn bedraagt altijd exact 3 maanden. Wanneer deze geldigheidstermijn van 3 maanden ingaat, hangt af van het moment waarop u het visum Kenia aanvraagt.

Welke documenten nodig voor Kenia?

Reisdocumenten & visa

  • Als u naar Kenia reist, moet u altijd een geldig paspoort meenemen waarmee u zich kunt identificeren.
  • Voor sommige landen geldt dat uw paspoort nog 6 maanden geldig moet zijn vanaf het moment dat u vertrekt uit dat land.
  • Voor Kenia heeft u ook een visum nodig.

Hoe duur is een visum voor Kenia?

Wilt u naar Kenia reizen? Dan heeft u een visum nodig. Het visum Kenia kan eenvoudig worden aangevraagd met het online aanvraagformulier. Het visum Kenia kost € 74,95 per persoon en wordt na toekenning per e-mail toegestuurd.

Wat kost een paspoort in Kenia?

Tarieven vanaf 3 januari 2022

Paspoort en identiteitskaart / Passport and identity card EUR
Paspoort meerderjarige / Passport adult (18 and over) 144,60
Paspoort minderjarige / Passport minor (under 18) 126,10
Zakenpaspoort / Business passport 144,60
Zakenpaspoort minderjarige / Business passport minor (under 18) 126,10

Waar kan ik een visum aanvragen voor Kenia?

Je kunt zelf van te voren een visum aanvragen bij de ambassade van Kenia in Nederland. Je vindt de Keniaanse ambassade in Den Haag maar ook de aanvraag via hen gaat online. Voor een visumaanvraag lever je je paspoort en een pasfoto in. Ook is het aan te raden om een kopie van je paspoort te maken.

Is Kenia veilig voor toeristen?

Houd in de grote steden zoals Nairobi en Mombasa en langs de kust rekening met het risico op aanslagen. De terroristische dreiging in Kenia is ook gericht op westerse doelen. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Volg het plaatselijke nieuws via de media of vraag bij uw hotel om meer informatie.

Is visum NL betrouwbaar?

Gebruikersvriendelijke site voor aanvraag visum , inscannen van benodigde documenten gaat eenvoudig. Beoordeling: 10. Aanbevolen.