Hoe lang ligt pakket bij Customs?

Hoe lang ligt pakket bij Customs?

Hoe lang duurt inklaren? Het inklaren kan soms best lang duren, maar de douane mag een pakket maximaal 30 dagen vasthouden. Als er geen illegale items in je pakket zitten, krijg je het pakket dus in ieder geval binnen 30 dagen thuis.

Hoe groot mag UPS pakket zijn?

De lengte mag niet meer dan 97 cm (38 inch) bedragen. De totale omvang mag voor de lengte en omtrek gezamenlijk niet meer dan 118 in/300 cm bedragen.

Wat is een FedEx koerier?

FedEx International Economy® Freight Verstuur zware zendingen en pallets op een eenvoudige en betaalbare manier. Beschikbaarheid van services en transittijden kunnen afhankelijk van de postcodes van herkomst en bestemming variëren.

Lees ook:   Hoe was je een elpees schoon?

Waar staat FedEx voor?

FedEx, voluit FedEx Corporation, is een bedrijf dat logistieke en koeriersdiensten aanbiedt via grond, zee en lucht, inclusief zware vracht. FedEx is een lettergreepwoord; een verkorting van de originele bedrijfsnaam Federal Express.

Hoe laat komt FedEx?

Wereldwijde verzendservices

Snelst
Lichte of kleine pakketjes ≤ 68kg FedEx Europe First® Laat uw pakket tussen 9.00 uur en 10.00 uur leveren in grote steden door heel Europa.
FedEx International First® Kies voor absolute zekerheid met onze vroege levering tussen 8:00 en 11.30 uur op geselecteerde wereldwijde bestemmingen.

Hoe lang duurt een pakket bij de douane?

Hoelang blijft mijn pakje bij de douane liggen? Dit hangt af van waar uw pakje wordt verzonden. De douane is bevoegd om alle zendingen binnen de Europese Unie te controleren. Het gaat dan eerder over verdachte zendingen vanuit EU-lidstaten en zendingen met accijnsgoederen binnen de Europese Gemeenschap.

Hoe lang mag de douane een pakket vasthouden?

Officieel mag de douane een pakket maximaal 30 dagen vasthouden. Als jij niks illegaals verkoopt, zal het pakket gewoon netjes arriveren bij jouw klant. Helaas is het niet mogelijk om contact op te nemen met de douane, voor vragen over pakketten.

Lees ook:   Wat zijn migratie stromen?

Wat als een pakket te groot is?

Voorbeeld 1: Is je pakket 100 x 100 x 58 cm? Dan is je pakket te groot en betaal je 3,18 euro. Voorbeeld 2: Is je pakket 45 kg? Dan is je pakket te zwaar en betaal je 73,17 euro….Brievenbuspakjes.

Afmeting Gewicht Toeslag (in euro)
> 38 x 26,5 x 3,2 cm > 2 kg 4,80

Wat als mijn pakket te groot is?

Paste het gekozen verzendlabel niet bij je pakket, omdat het pakket te groot en/of te zwaar was? Dan ontvang je van ons een e-mail met het verzoek om het tekort aan verzendkosten alsnog te betalen. Dat kan via de link hieronder.