Hoe lang heb je garantie op een mobiele telefoon?

Hoe lang heb je garantie op een mobiele telefoon?

De garantietermijn voor een telefoon is volgens Europese wetgeving minimaal twee jaar. De Nederlandse overheid vindt dat, als je een telefoon koopt, je recht hebt op een ‘deugdelijk product’. Zo’n dergelijk product moet minimaal twee jaar bestand zijn tegen dagelijks gebruik.

Hoe lang heb je garantie op Samsung telefoon?

De garantieperiode van een mobiele telefoon bedraagt 2 jaar. Op meegeleverde mobiele accessoires bedraagt de garantieperiode 6 maanden. Meer informatie over garantieperiodes.

Wat is een garantiebewijs en welke informatie staat hierop?

Fabrieksgarantie en verkopersgarantie Gaat een product stuk na 6 maanden na aankoop maar binnen de garantie, dan hoeft u niet aan te tonen dat het niet uw schuld is. In het garantiebewijs staat waar u recht op heeft en voor welke periode.

Wat te doen als je telefoon hapert?

Je telefoon opnieuw opstarten en apps checken

  1. Start je telefoon opnieuw op.
  2. Verwijder onlangs gedownloade apps één voor één.
  3. Telkens nadat je een app hebt verwijderd, start je de telefoon opnieuw op.
  4. Nadat je de problematische app hebt verwijderd, kun je de andere verwijderde apps weer toevoegen.

Wat moet je doen als er een barst in je telefoon zit?

Je smeert de tandpasta met behulp van een wattenstaafje over de barst of kras. Vervolgens draai je het staafje in kleine kringetjes rond, totdat je de kras niet meer ziet. Daarna kun je je telefoon schoonmaken met een doekje, zoals een brillendoekje, om ervoor te zorgen dat de tandpastaresten van het scherm verdwijnen.

Hoe registreer ik mijn Samsung telefoon?

Stap 1. Start de Samsung Members-app en tik op Ondersteuning onderaan het scherm. Stap 2. Tik op Registreren.

Is een kapotte telefoon onder de inboedelverzekering?

Op de Inboedelverzekering is je telefoon verzekerd als schade of diefstal in je woning plaatsvindt. Let op: vallen en (om)stoten van je telefoon is alleen verzekerd op de Inboedelverzekering All-Risk.

Wat is het garantiebewijs?

Met een garantiebewijs laat u zien dat u garantie heeft. Uw extra garantie staat vaak in uw koopcontract of in de algemene voorwaarden van de verkoper of fabrikant. Soms vindt u ook informatie over garantie op de website van de verkoper of de fabrikant. U moet kunnen bewijzen dat de garantietermijn nog niet voorbij is.

Waar is garantie voor?

Garantie is een begrip waarmee men aangeeft dat men ergens voor instaat. Een ander woord voor garantie is waarborg. Wanneer een verkoper van een product een garantie geeft op de kwaliteit van het product, betekent dit dat hij ervoor instaat dat het product voldoet aan de beloofde eisen.