Hoe lang duurt tanden bleken bij de tandarts?

Hoe lang duurt tanden bleken bij de tandarts?

Hoe lang duurt een behandeling? Thuisbleken duurt 5 tot 10 dagen. In de praktijk bleken duurt anderhalf uur, maar met minder resultaat.

Hoe kan ik mijn tanden witter krijgen?

Tips voor witte tanden

  1. Goed poetsen. De nummer 1 tip voor witte tanden is en blijft: goed poetsen!
  2. Stop met roken.
  3. Let op koffie en wijn!
  4. Bezoek tandarts en mondhygiënist regelmatig.
  5. Drink water na iedere maaltijd.
  6. Optisch wittere tanden.
  7. Tanden bleken bij de tandarts.

Wat zijn de kosten van het laten bleken van uw tanden?

Maar wat zijn de werkelijke kosten van het laten bleken van uw tanden? Werkelijke kosten van bleken. Zoals al is vermeld, verschillen de prijzen van het laten bleken van uw tanden enorm. De minimale prijs voor het bleken van tanden begint ongeveer bij € 149,- euro exclusief BTW.

Wat zijn de prijzen voor tanden?

De prijzen voor tanden bleken verschillen per salon. Zo vraagt de 1 er 300 euro voor, een ander 400 euro en weer een ander 150 euro. De meeste salons die hoge prijzen hanteren, praten dat goed door te zeggen dat zij 1 van de beste salons zijn.

Wat kost een bleeksessie bij de tandarts?

Je tanden bleken bij de tandarts kost al snel gemiddeld €350, net als bij de mondhygiënist. Er word aangeraden 2x per jaar een bezoek te brengen aan de tandarts, dus dan kom je al uit op €700,-. Deze kosten om je tanden te bleken bij tandarts worden vaak niet vergoed. Bij een bleeksalon zijn de kosten per bleeksessie gemiddeld €60,-.

Wanneer wordt een tand of kies dichtgemaakt?

Via een tijdelijke vulling wordt de tand of kies dichtgemaakt, het bleekmiddel wordt normaliter een week de tijd gegeven om effect te sorteren. Het inwendig bleken van je tanden of kiezen wordt door een groot deel van de zorgverzekeraars via de tandartsverzekeringen vergoed.