Hoe lang blijft colloidaal zilver goed?

Hoe lang blijft colloïdaal zilver goed?

Wij hebben de houdbaarheid van colloïden per product voor je op een rijtje gezet: Zilver – 3 jaar. Goud – 3 jaar. Iridium – 3 jaar.

Wat doet colloïdaal zilver?

De werking van Colloïdaal zilver berust op het onwerkzaam maken van een enzym dat betrokken is bij het zuurstof ademhalingsproces van schimmels, bacteriën en virussen. Het zilver in colloïdale vorm remt de micro-organismen in hun groei door haar bacteriestatische invloed.

Wat doet Zilverspray?

Nano-zilver is een oplossing van bijzonder kleine zilverdeeltjes die in zuiver water zweven. Ieder zilverdeeltje heeft een positieve elektrische lading die wordt aangetrokken tot virussen, schimmels, bacteriën en andere ziekteverwekkers. Nano zilverspray is te gebruiken als desinfectie van: Bacteriën in de mond of keel.

Wat doe je met zilverwater?

Deze zogenaamde natuurlijke remedie tegen schadelijke microben en andere ziekten werd in het begin van de vorige eeuw, voor de intrede van antibiotica, gebruikt tegen infecties. Colloïdaal zilver kun je bekomen door elektrische stroom te sturen in een bak gedestilleerd water waarin staven zilver liggen.

Kun je colloïdaal zilver innemen?

Colloïdaal zilver van The Health Factory kun je het beste puur innemen op een nuchtere maag, bijvoorbeeld ’s ochtends voor het ontbijt of ’s avonds vlak voor het slapen gaan. Colloïdaal zilver staat ook wel bekend als zilverwater en is een colloïde van zilverdeeltjes verwerkt in water.

Is colloïdaal zilver veilig?

Rond 1900 toonden wetenschappers al aan dat zilver een veilig, efficiënt antibioticum was. Het natuurlijk antibioticum colloïdaal zilver werd door menig geneeskundige toegepast. Het bleek veilig in gebruik en efficiënt te zijn tegen infecterende organismen.

Hoe moet je colloïdaal zilver gebruiken?

Druppel dagelijks 10-30 ml colloïdaal zilver op of onder de tong, bij voorkeur op een nuchtere maag. Het wordt aangeraden gedurende de dag voldoende water te drinken.

Hoe gebruik ik colloïdaal zilverwater?

Doe 1-2 druppels direkt in het oog, oor of neus al waar het nodig is 3 maal daags. Het aantal keren per dag kunt u al naar omstandigheden opvoeren of verminderen. Ogen: Colloïdaal zilver is ook als compres toen te passen. Neus: U kunt colloïdaal zilver toevoegen aan een eierdopje water en dit door de neus opsnuiven.

Hoe gebruik je colloïdaal zilver?

Colloïdaal zilver kan gemakkelijk inwendig als uitwendig toegediend worden. Dit kan in de vorm van colloïdaal zilver zalf, water of druppels. Het middel kan bijvoorbeeld oraal toegediend worden maar het kan ook op de huid gespoten worden. Ook gebruikt men het regelmatig als deodorant.

Waar is colloïdaal zilverwater goed voor?

Hoe lang mag je zilverwater gebruiken?

Uitwendig: gebruik een oplossing met een verhouding van 5 druppels op 1 eetlepel water. Dep hiermee de huid (wattenstaafjes of wattenschijfjes) drie tot zes keer per dag. Essentieel is om de toepassing van zilverwater minimaal twintig dagen vol te houden.

Hoelang mag je zilverwater gebruiken?

Is zilver schadelijk?

Alleen bacteriën, schimmels en virussen zijn gevoelig voor zilver. Er is niet aangetoond dat zilver, in normale doseringen, gezonde cellen aantast. Er is ook nooit aangetoond dat zilver de gezonde flora aantast. Er zijn zelfs studies die aantonen dat na gebruik van zilver de positieve lactobacillen zijn toegenomen.

Wat doet zilver met je lichaam?

Tegenwoordig weten we dat zilver antibacteriële en anti-mycotische eigenschappen heeft. Het wordt daarom in veel (medische) producten gebruikt. Van kompressen bij verbrandingen en wondinfecties tot katheters en toepassing in drinkwaterfilters en zuiveringsinstallaties.

Wat zijn zilverionen?

Ionisch zilver is opgelost zilver in water. Dit opgeloste zilver noemen we zilverionen. Het grote verschil met colloïdaal zilver is dat zilveratomen een elektron missen. Hierdoor zijn ze niet volledig en zelfs instabiel.

Waar is Zilverspray goed voor?

Zilverspray als ontsmetter De zilverspray is uitermate geschikt voor het ontsmetten van handen, wonden, toiletbril, tandenborstels, lenzen, menstruatiecup, telefoon, snijplank, groenten en fruit, vuilnisbak, gootsteen, schimmels in de badkamer, waterfles, aquarium, etc.

Is zilver goed voor je?