Hoe kun je het beste je auto wassen?

Hoe kun je het beste je auto wassen?

Wastips

 1. Gebruik geen spons, maar een microfiber washandschoen.
 2. Was je auto altijd in de lengterichting.
 3. Maak je velgen schoon met een speciale velgenreiniger.
 4. Gebruik je een hogedrukreiniger?
 5. De auto droog maken doe je met een droogdoek, ook wel een ‘watermagneet’ genoemd.

Hoe maak je auto van binnen schoon?

 1. Leer auto-interieur?
 2. Gebruik detailing spray voor het reinigen van de binnenkant van de auto.
 3. Gebruik een gewone stofzuiger.
 4. Rubberen matten reinigen.
 5. Sponsjes en schuim.
 6. Vergeet de binnenkant van de autoruiten en rubbers niet schoon te houden.
 7. Reinig de velgen met een krachtige velgenreiniger.

Wat kost het om een auto te laten poetsen?

Als u op zoek bent naar een offerte voor het polijsten van uw auto, neem dan een kijkje hieronder over hoe wij u geld kunnen besparen. Het arbeidsloon van een merkdealer begint vaak vanaf €75,00 p/u en kan oplopen t/m €120,00 p/u afhankelijk van de merkdealer.

Waarom auto stomen?

Met een stoommachine wordt de auto met maximaal 180 graden Celsius stoom die een druk van 8 bar bevat, schoon gemaakt. U kunt al begrijpen waarom dit beter is dan alle traditionele manieren van auto wassen. Hitte, ideaal om maximale hygiëne te bereiken.

Is autowassen op straat verboden?

Helaas is op die vraag geen eenduidig antwoord te geven. Het verbieden van het wassen van een auto op straat is namelijk aan de gemeente en niet aan de landelijke overheid. In de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) kan een gemeente een verbod op het wassen van voertuigen op straat opnemen.

Kan ik mijn auto wassen met afwasmiddel?

Je kunt je auto wassen met allesreiniger of zelfs afwasmiddel, maar dit is helemaal niet goed voor de lak van je auto. Gebruik daarom een geschikte autoshampoo, die je uiteraard bij Site4Cars kunt vinden. Gebruik deze volgens de gebruiksaanwijzing en er kan weinig misgaan.

Welk schoonmaakmiddel voor auto interieur?

Met Glasex, of soortgelijk schoonmaakmiddel, kun je prima het interieur van je auto reinigen. Je zou er zelfs voor kunnen kiezen om het schoonmaakmiddel zelf te maken. Doe een scheut spiritus in een lege Glasex fles, samen met een paar druppels afwasmiddel.

Hoe vaak auto van binnen schoonmaken?

Het interieur van een auto schoonmaken In wezen kunt u uw auto zo weinig of zo vaak wassen als u wilt. Als u de auto in topconditie wilt houden, dan moet u de auto in veel gevallen minstens een paar keer per maand wassen, de juiste producten gebruiken en het goed afdrogen.

Wat kost een dieptereiniging auto?

Maak een afspraak De wagen wordt ’s morgens gebracht en ’s avonds krijgt u hem netjes gereinigd terug. Prijs voor dieptereiniging : 250,00 euro.

Wat is reconditionering auto?

Het is eigenlijk een soort schoonheidsbehandeling voor uw auto. We verwijderen oppervlakkige krasjes, reinigen het interieur en verwijderen – waar mogelijk – vlekken op de bekleding. Daarna wassen en polijsten we uw auto en zetten hem in de was. Uw auto komt er als herboren weer uit.

Hoe krijg je schimmel uit de auto?

Giet wat gedestilleerde azijn in een schone spuitfles en ga door uw auto en spuit het op de bekleding, vloermatten, muren en het dashboard. Zorg ervoor dat u genoeg spuit om de stoelen vochtig te maken met azijn en dat u de bekleding vervolgens schrobt om ze diep in de stof te krijgen.

Wat kost een ozonbehandeling auto?

De totale kosten voor een ozonbehandeling bij ServiceRight Auto’s bedragen € 69,00. Voor optimaal resultaat wordt de ozonbehandeling aangeraden in combinatie met interieur cleaning uitgebreid of interieur cleaning compleet.