Hoe krijg je exclusieve toegang op Snkrs?

Hoe krijg je exclusieve toegang op Snkrs?

Wees snel wanneer je exclusieve toegang krijgt. Wil je voorkomen dat jouw maat is uitverkocht? Download dan de SNKRS app en schakel de pushmeldingen in. Zo weet je het meteen als je exclusieve toegang krijgt. Onthoud ook dat exclusieve toegang slechts beperkte tijd beschikbaar is.

Hoe werkt de loting Snkrs?

Een aftelklok laat zien hoeveel tijd je hebt om mee te doen. Selecteer de schoenen die je wilt en kies je maat. De verloting sluit wanneer de tijd om is op de aftelklok. Nike selecteert willekeurige inschrijvingen.

Kan je bij Snkrs terugsturen?

Verzending is gratis voor alle winnende bestellingen en je kunt gratis retourneren binnen 30 dagen.

Kan je met iDeal betalen op Snkrs?

Lees ook:   Hoe stop ik mijn Chubb verzekering?

Geen iDeal betaalmogelijkheden Belachelijk dat de SNEAKRS app geen iDeal betaalmogelijkheid heeft maar je wordt gedwongen om een creditcard te hebben.

Hoe werkt een Patta raffle?

Website zoals Patta en END Clothing hebben altijd online een raffle open staan. Bij zo’n online website raffle geef je al jouw gegevens zoals naam, achternaam, e-mail, straat, postcode en de maat waarin jij de sneaker wilt ontvangen. Een Instagram raffle zien we laatst vaak gebeuren bij Nike SB Dunk Low releases.

Hoe doe je mee aan Yeezy loting?

De Adidas Yeezy 350 v2 “MX Oat” dropt aanstaande Zaterdag en je kunt je nu alvast inschrijven op de loting! Dit kan o.a. via de Adidas Confirmed app, maar wij hebben natuurlijk nog meer verkooppunten voor je op een rij gezet.

Waarom zijn Nike dunks zo duur?

De standaard retail prijs van een Nike (SB) Dunk Low ligt rond de honderd euro. Wanneer een schoen uitverkocht is, dan ga je de resell prijs betalen. Deze prijs is afhankelijk van de hype rondom een product. Begin 2020 was de resell prijs voor een Dunk Low vanaf 300 euro (3x de retail prijs).

Lees ook:   Hoe lang mag ik in Turkije blijven zonder visum?

Kan je Nike Customs retourneren?

Ja, onze gepersonaliseerde Nike By You sneakers vallen onder ons retourbeleid. Je kunt ze ongeacht de reden binnen 60 dagen retourneren.

Hoe moet je retourneren bij Nike?

HOE KAN IK MIJN NIKE BESTELLING RETOURNEREN?

  1. LOG IN. De eerste stap is het verkrijgen van een vooraf betaald retourlabel door in te loggen op je memberprofiel op Nike.com.
  2. SELECTEER DE ITEMS DIE JE WILT RETOURNEREN.
  3. DIEN DE RETOURZENDING IN.
  4. PRINT JE LABEL.
  5. STUUR HET TERUG.

Hoe betalen Snkrs app?

Als je PayPal wilt gebruiken voor bestellingen in de SNKRS app, raden we je aan om PayPal ongeveer 30 minuten voor de release op te slaan als betaalmethode. Wij geloven in gelijke kansen bij alles wat we doen en dat geldt ook voor onze productreleases.

Kun je bij Nike achteraf betalen?

Je kunt Klarna eenvoudig gebruiken als betaalmethode voor je Nike.com bestelling. Dat doe je als volgt: Tijdens het afrekenen selecteer je ‘Klarna Betaal later’ als de betaalmethode.

Lees ook:   Wat is een drieweg speaker?

Hoe raffle winnen?

Raffle winnen in de SNKRS App of Confirmed App

  1. Wees dagelijks actief in de app.
  2. Like en deel posts binnen de App.
  3. Koop regelmatig ook andere producten (bijvoorbeeld sokken) via de Nike of adidas app.
  4. Wordt je betrapt op meerdere accounts, dan kan je het winnen van raffles wel vergeten.