Hoe krijg ik mijn Outlook weer online?

Hoe krijg ik mijn Outlook weer online?

Ga als volgt te werk:

 1. Klik op Verzenden/Ontvangen. Als Outlook is ingesteld op Offline werken, is deze knop gemarkeerd.
 2. Klik op Offline werken om weer online te gaan werken. Als er weer verbinding is met de server, heeft de knop Offline werken een effen achtergrond:

Kan geen afbeeldingen openen in Outlook?

U lost dan het probleem op door het betreffende emailbericht te openen en op de Office knop (linksboven) te klikken. Klik op de knop Editoropties. Kies voor Geavanceerd. In de sectie Inhoud van email weergeven, haalt u het vinkje weg bij de optie Aanduidingen voor afbeeldingen weergeven .

Waarom worden afbeeldingen in ontvangen e mails niet weergegeven?

Het kan voorkomen dat email afbeeldingen niet altijd worden weergegeven bij ontvangers van email. Dit kan voorkomen bij persoonlijke emails, maar ook bij transactionele of nieuwsbrief emails. Dit ligt in de meeste gevallen aan de instellingen van de email client van de ontvangende partij.

Waar vind ik alle Outlook instellingen weergeven?

Weergave-instellingen wijzigen

 1. Meld u aan bij de webversie van Outlook.
 2. Ga naar Instellingen. > Weergave-instellingen.
 3. Selecteer een van de volgende tabbladen: Leesvenster. Kies hoe het leesvenster moet worden weergegeven of dat u het wilt verbergen.

Hoe kan ik mijn Outlook herstellen?

Een profiel herstellen in Outlook 2010, Outlook 2013 of Outlook 2016

 1. In Outlook 2010, Outlook 2013 of Outlook 2016 kiest u Bestand .
 2. Kies Accountinstellingen > Accountinstellingen.
 3. Kies uw account (profiel) op het tabblad E-mail en kies vervolgens Herstellen.

Kan geen verbinding maken met de server Outlook?

Oorzaak: Uw internetprovider of netwerk heeft een firewall die verbindingen met de server voor uitgaande e-mail (SMTP) van uw e-mailservice blokkeert. Oplossing: Kijk of uw internetprovider of netwerkbeheerder een alternatieve SMTP-server biedt die u voor uw POP- of IMAP-account kunt gebruiken.

Kan Outlook niet online zetten?

U kunt het volgende proberen om het probleem op te lossen: Klik op de knop Offline werken op het tabblad Verzenden/ontvangen. De status wordt gewijzigd in OFFLINE WERKEN. Klik vervolgens nogmaals op de knop Offline werken om de knop uit te schakelen zodat Outlook probeert verbinding te maken.

Kan afbeeldingen in Mail niet openen?

Afbeeldingen altijd weergeven Ga op je computer naar Gmail. Alle instellingen bekijken. Scrol omlaag naar het gedeelte Afbeeldingen. Klik op Externe afbeeldingen altijd weergeven.

Kan afbeelding niet laden Gmail?

Een vraag die bij je opkomt is misschien: waarom werden afbeeldingen in de eerste plaats al niet weergegeven? Dat heeft twee redenen: de eerste heeft te maken met veiligheid en de tweede met privacy. Afbeeldingen kunnen namelijk virussen of andere malware bevatten.

Hoe kan ik een bericht downloaden?

Opslaan in Google Drive

 1. Open de Gmail-app op je Android-telefoon of -tablet.
 2. Open de e-mail.
 3. Tik op Opslaan in Drive .
 4. Als het bericht is opgeslagen, zie je ‘Opgeslagen in Drive’ op het scherm.