Hoe kan ik verkopen via Amazon?

Hoe kan ik verkopen via Amazon?

Hoe start je met verkopen via Amazon

  1. Voordat je begint. Een verkoopplan kiezen. Een Amazon verkopersaccount maken.
  2. Je producten toevoegen. Productcategorieën. Informatie over productvermelding.
  3. Klanten aantrekken. Snelle verzending bieden. Adverteren voor je aanbiedingen.
  4. Na je eerste verkoop. Recensies van klanten krijgen.

Welke landen hebben Amazon?

Amazon heeft internationaal vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Canada, Frankrijk, Duitsland, Italië, Oostenrijk, Japan en China. In Nederland heeft Amazon sinds 12 november 2014 een vestiging voor e-books voor zijn tablet (de kindle) en per 10 maart 2020 ook voor overige artikelen.

Wat kost verkopen via Amazon?

Vaak kun je rekenen op 15% van de aankoopprijs. Op de website van Amazon vind je een overzicht van alle kosten waar je op moet rekenen als je verkoopt via het platform. Als serieuze merchant betaal je bij Amazon dus een maandelijkse fee van 39 euro en een percentage van de aankoopprijs per verkocht product.

Waar zit Amazon in Europa?

Amazon heeft binnen Europa 6 marketplaces; Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje, Frankrijk en Nederland. Met 1 Amazon account ben je direct online op deze 6 Europese marketplaces of kies je juist specifiek die landen die voor jou interessant zijn.

Waar zit Amazon in Nederland?

Voorlopig heeft Amazon geen eigen fulfilmentcentrum in Nederland. Amazon Nederland wordt bediend vanuit Mönchengladbach in Duitsland, een distributiecentrum vlak over de grens. Wil je de fulfilment uitbesteden, dan moet je jouw producten dus naar Duitsland sturen.

Hoeveel kost het om te verkopen op Amazon?

Om te mogen verkopen op Amazon betaal je standaard een maandelijkse fee van €39,95 per maand. Deze fee wordt van je creditcard afgeschreven en zul je moeten betalen ongeacht of je iets verkocht hebt of niet. Daarmee open je een verkopers account op en kan je aan de slag.

Is verkopen op Amazon gratis?

Wat kost het om te verkopen op Amazon (Nederland)? Bij Amazon heb je twee pakketten. Het Basic pakket, waarbij je geen maandelijkse fee betaalt, maar €0,99 per verkocht product. Dit pakket is bedoeld voor verkopers die van plan zijn minder dan 40 artikelen te verkopen. Daarnaast heb je het pakket Professioneel.

Heeft Amazon fysieke winkels?

Daarnaast zijn er ook de Amazon Go winkels. Deze manier van retail is net weer even anders. Eigenlijk is het een nieuw soort supermarkt met food, snacks, gerechten en natuurlijk de gewone dagelijkse boodschappen. De winkel gebruikt camera’s en sensoren om te volgen wat je in je winkelmandje stopt.

Heeft Amazon een magazijn in Nederland?

Amazon bouwt een nieuw distributiecentrum op het grensoverschrijdende bedrijventerrein Avantis in Heerlen. Het distributiecentrum opent in het najaar van 2021 en levert meer dan 500 nieuwe banen op.

Is Amazon in Nederland gevestigd?