Hoe kan ik een bericht op Facebook wijzigen?

Hoe kan ik een bericht op Facebook wijzigen?

Een bericht bewerken dat je op je pagina hebt gedeeld:

  1. Tik rechtsboven in het bericht op .
  2. Tik op Bericht bewerken.
  3. Bewerk je bericht en tik vervolgens op Klaar.

Hoe deel ik een bericht van iemand anders op Facebook?

  1. Tik onder een bericht op .
  2. Als je de optie Delen op Facebook kiest en je wilt bepalen wie je bericht kan zien, gebruik je de publieksselectie.
  3. Voer een optioneel bericht in, tag je vrienden en voeg toe waar je bent, wat je aan het doen bent of hoe je je voelt.
  4. Tik op Plaatsen.

Hoe zet je een bericht openbaar op Facebook?

Klik op het privacy-menu in het bericht dat je wilt wijzigen. Dit staat net onder je naam in het bericht. Het icoon zal overeenkomen met de huidige privacy-instellingen van het bericht (een slot voor privé, een persoon voor vrienden of een wereldbol voor openbaar). Klik op Openbaar.

Lees ook:   Heeft ingeboet aan?

Waarom kan ik mijn Facebook bericht niet bewerken?

Een bericht kan alleen door een paginabeheerder en redacteurs aangepast worden….Een bericht bewerken nadat deze is gedeeld op de pagina gaat als volgt:

  • Ga naar het Facebook bericht;
  • Kies in de rechterbovenhoek op ··· en selecteer vervolgens ‘Bericht bewerken’;
  • Bewerk het bericht en klik op ‘Opslaan’.

Kan geen advertentie plaatsen op Facebook?

Je hebt toegang tot Accountkwaliteit als je bent aangemeld bij je Facebook-account. Als je advertentieaccount is uitgeschakeld of je Facebook-account, -pagina of Bedrijfsmanager wordt beperkt voor adverteren, ontvang je een e-mailbericht en een melding op Facebook.

Waarom kan ik FB bericht niet delen?

Ga naar de instellingen van jouw pagina en vink deze optie uit. Deze optie staat onder chatberichten. (zie afbeelding) Vanaf nu kun je weer berichten delen. Helaas is het niet mogelijk om eerdere berichten te delen die deze Facebook messenger knop bevatten.

Waarom kan iemand mijn bericht niet delen op Facebook?

Lees ook:   Wat te doen bij Lichaamspijn?

Omdat je mogelijk enkele van de privacy-instellingen in je account hebt gewijzigd, waardoor de berichten die je in je dagboek plaatst niet meer gedeeld kunnen worden.

Wat is openbaar op Facebook?

Iets is openbaar als het door iedereen kan worden bekeken. Dit kunnen mensen zijn die niet je vrienden zijn, mensen buiten Facebook en mensen die andere media gebruiken, zoals drukwerk, radio en televisie en andere sites op internet.

Hoe kan ik alle berichten op mijn tijdlijn zien?

Je kunt dit wederom oplossen door linksboven op ‘nieuwsoverzicht’ te klikken. Onder meer voorkeuren zie je bij de eerste optie van welke vrienden je nog feed krijgt. Klik ‘alles’ aan om van al je vrienden de berichten te zien.