Hoe kan ik eDreams bereiken?

Hoe kan ik eDreams bereiken?

De klantenservice van eDreams in Nederland is te bereiken via het telefoonnummer 0207 219 357 van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur. Als u vanuit het buitenland belt kunt bellen met het telefoonnummer +34 931503763.

Is nl eDreams betrouwbaar?

geen klanten service wel een robot die geen Nl. Ik reisde zo een 350 km. Om een koffer op te halen en weer terug het heeft me zo een 125 euro gekost. Dank zij de slechte boeking van edreams en hun robot kris die geen Nederlands kan lezen en ze hebben ook geen email adres en je weet niet waar je probleem kan af leggen.

Hoe betalen bij eDreams?

eDreams brengt u het totale bedrag van uw order in één keer in rekening als u ervoor kiest om een overboeking als betaalmethode te gebruiken. U moet ervoor zorgen dat er voldoende geld beschikbaar is op uw rekening om de betaling te voldoen.

Waar is eDreams gevestigd?

eDreams is gevestigd op het adres Moll de Barcelona, s/n, World Trade Center North 6ª planta in Barcelona.

Hoe betrouwbaar is Skyscanner?

Is Skyscanner een betrouwbaar bedrijf? Er zijn 7 ervaringen geplaatst over Skyscanner. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.8 gekregen, waarbij 86% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

Wat is NL eDreams?

Ervaringen eDreams Kijk eens op eDreams. Deze ticketvergelijkingswebsite is tegelijkertijd online reisbureau en biedt de meest efficiënte manier om de goedkoopste vliegtickets te vinden naar jouw vakantie- of werkbestemming te vinden.

Hoe kan ik mijn vliegticket betalen?

De meeste luchtvaartmaatschappijen geven aan dat je met iDEAL kunt betalen als je klant bent bij een van de volgende banken in Nederland: ING Bank, Rabobank, SNS Bank, ABN Amro, ASN Bank, Friesland Bank, RegioBank of Triodos Bank.

Hoe betrouwbaar is vliegtickets NL?

Alle medewerkers van Vliegtickets.nl zijn IATA gekwalificeerd. Dit wil zeggen dat zij je altijd de beste hulp kunnen bieden bij het vinden en reserveren van een goed vliegticket. Daarnaast is Vliegtickets.nl aangesloten bij ANVR, SGR, IATA en Thuiswinkel Waarborg. Deze labels garanderen dat je veilig kunt boeken.

Is het mogelijk om vliegtickets in termijnen te betalen?

Dat kan zeker! Bij CheapTickets kan je op veel meer manieren betalen zoals: iDeal, PayPal en zelfs achteraf betalen met Klarna is mogelijk! Ook zonder creditcard kan je dus tegenwoordig makkelijk en vertrouwt je vliegtickets kopen bij CheapTickets met iDeal.