Hoe gebruik je Olaplex 6 en 7?

Hoe gebruik je Olaplex 6 en 7?

Gebruiksaanwijzing: Breng een kleine hoeveelheid Olaplex® No. 7 Bonding Oil aan, afhankelijk van de haarlengte, in handdoekdroog of droog haar en style het haar als gewoonlijk. Tip: Meng een paar druppels van de Bonding Oil in Olaplex® No. 6 om nóg meer glans te krijgen.

Kan je met Olaplex slapen?

Het is dus ook een echte aanrader om Olaplex nummer 3 voor het slapen gaan aan te brengen en de hele nacht te laten inwerken. Spoel het altijd uit en was en verzorg je haar met een goede shampoo en conditioner.

Hoe gebruik je Olaplex 6?

Breng een kleine hoeveelheid Olaplex No. 6 aan op vochtig of droog haar, van het midden van het haar tot aan de punten, en spoel het niet uit. In plaats daarvan het haar doorkammen en stylen maar!

Hoe vaak Olaplex 6 gebruiken?

Olaplex nr. 6 kan dagelijks worden gebruikt op nat en droog haar, maar de werkingsduur van nr. 6 bedraagt tot 72 uur, wat betekent dat je het niet dagelijks hoeft te gebruiken, tenzij je je haar dagelijks wast en conditioneert.

Hoe moet je Olaplex gebruiken?

Breng de Olaplex no 3 royaal aan op schoon, handdoek droog haar. Kam je haar vervolgens grondig door en laat het minimaal 10 minuten intrekken. Hoe langer je het in laat werken, hoe meer resultaat je zult behalen. Heb je zeer beschadigd haar dan kun je het zelfs een hele nacht in laten trekken.

Hoe lang Olaplex 0 en 3 inwerken?

Kam het product goed door zodat je het voldoende verspreid en goed kan absorberen in het haar. Wacht 10 minuten en breng dan de Olaplex No. 3 aan door het haar heen. Kam opnieuw door zodat alles goed verspreid is en laat de behandeling nog 10 minuten intrekken.

Hoe snel resultaat Olaplex?

Het resultaat Na een nacht laten inwerken is het haar na het wassen werkelijk zijdezacht en glanst het als nooit tevoren. Ook na zo’n 4 wasbeurten lijkt dit effect niet minder te worden, waardoor we kunnen stellen: Olaplex maakt zijn belofte waar. Probeer het vooral zelf eens uit!

Hoe lang moet Olaplex 3 intrekken?

Verdeel Olaplex nr. 3 op handdoekdroog haar en laat zo’n twintig minuten intrekken.