Hoe flyers verspreiden?

Hoe flyers verspreiden?

Drukke gebieden zijn uitstekend voor het uitdelen van flyers. Zorg wel dat het een plek is waar jouw doelgroep ook te vinden is….Manieren om het uit te voeren:

  1. doe de flyers zelf op de post.
  2. zoek een specialist in flyerbezorging.
  3. neem deel aan gedeelde flyerbezorging, zodat jouw flyers met andere flyers meegaan op de post.

Hoe sluit je een brochure af?

De backcover (achterflap) sluit je brochure af. Gebruik die om de laatste vraag van je klant te beantwoorden: Wat moet ik nu doen? Wees helder en concreet in je call-to-action. Nodig de lezer uit om de volgende stap te zetten (bellen, mailen, bestellen) en vermeld duidelijk hoe die dat best doet.

Waaraan voldoet een brochure?

Hoe kan het beter?

  • Bekijk het altijd vanuit perspectief van de lezer.
  • De brochure moet in ieder geval antwoord geven op de vraag ‘Wat hebt u aan onze diensten of producten?
  • Zorg voor pakkende, aansprekende titels en gebruik prikkelende tussenkopjes die de lezer uitnodigen om verder te lezen.
  • Vermijd grote lappen tekst!

Hoe deel je flyers uit?

Flyers verspreiden kun je op verschillende manieren doen. Zo kun je ervoor kiezen om ze ergens neer te leggen, bijvoorbeeld op de toonbank, je kunt flyers huis-aan-huis laten verspreiden, maar je kunt ze ook uitdelen op straat. Deze manier van flyers verspreiden blijkt vaak het meest effectief.

Waar mag je folders neerleggen?

Leg flyers neer bij lokale bedrijven. Vraag de eigenaar of manager of je een stapel flyers mag neerleggen op hun toonbank. Sommige bedrijven hebben een prikbord waarop je flyers kunt achterlaten. De wachtkamer bij de huisarts of tandarts kan ook een goede plek zijn om mensen te bereiken.

Hoeveel mensen bereik je met flyers?

Er wordt met het verspreiden van de folder 55 procent bereikt van de consumenten. Er zijn minimaal twee mensen in 78 procent van de huishoudens, die de folder lezen. In vergelijking met voorgaande jaren vinden consumenten dat de folders meer duidelijk zijn, meer informatie bevatten en zeker relevanter zijn geworden.

Waar mag ik flyeren?

Flyeren op straat Er bestaan geen eenduidige landelijke regels voor het flyeren. Vraag bij je gemeente na of je een vergunning nodig hebt om te flyeren, het hangt gewoon helemaal per gemeente af wat voor regels ze hanteren. Er is dus geen antwoord te geven op de vraag of je een vergunning nodig hebt voor het flyeren.

Wat kost folders verspreiden?

Wij rekenen 15 euro per 1.000 folders. U kunt ook kiezen voor een combinatie van drukken en verspreiden van het reclamedrukwerk en dat is mogelijk vanaf 18 euro per reclamefolder.

Waar flyers uitdelen?

Drukke gebieden, zoals winkelstraten of stations zijn een perfecte locatie om flyers uit te delen. Weer: ga je flyers niet uitdelen op een regenachtige dag, de kans is groot dat mensen ze niet eens lezen en je flyers verkreukelen want de meesten zijn niet gemaakt van weerbestendig materiaal.

Hoe print je een brochure?

Als je printer geen dubbelzijdig afdrukken ondersteunt, kun je alleen de eerste pagina van je brochure printen, het papier verwijderen, en het papier opnieuw in de printer doen met de bedrukte zijde naar boven en de voorkant van de pagina naar voren, en dan alleen de tweede pagina afdrukken.